Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czym sobie zasłużyłam

Bardzo mi się przykro zrobiło wczoraj na wigilii...

Polecane posty

Gość wefgb
nie wiesz czemu ? przecież twoja matka to dyrwektorka była i nauczycielka ,a nauczyciele to najgorsi ,podli ludzie .wyżej srają niz dupe mają,omijac ich szerokim łukiem ,,,ty jestes ok .ide spac

Gość joanna_27/Lyon
z rodzina tylko na zdjeciach

Gość mama 28
Olej rodzinke i zyj swoim zyciem. Zazdroszcza. Nie stresuj sie w ciazy skarbie, bo szkodzisz dziecku. Pozdrawiam i udanego 2013 roku

Gość ehehehhe....
Super temat, trzeba przyznac. No bajer normalnie :D Czy to redakcja, czy troll, kto wie? A wy odpisujecie na co?

Gość ehehehhe....
Normalnie sie chyba u was zatrudnie :D

Gość OnSkoryDoPomocyon
Trzymaj się Aniołku. Bóg Cię kocha. Szkoda że Twoja mama zapomniała o Bogu...Odrzucajac Ciebie. Odrzuciła Boga :C Przykre, trzymam kciuki zebys szybko wyzdrowila ze stadium cierpienia osamotnienia

Gość kochanka Franka
Gorale to zacieci ludzie,wiem bo tez pochodze z "tych stron " rowniez nie mieszkam w Polsce.Mysle ze pierwsze co,to powinnas zapytac matki DLACZEGO???? dlaczego cie nieakceptuje,dlaczego uwaza ze jestes dla niej zagrozeniem. Zycze ci szczescia,niedlugo bedziesz miec maluszka z mezczyzna ktorego kochasz.Niech wam bedzie dobrze w zyciu i niech kontakty z matka sie naprawia :) Druga sprawa,troche nie na temat,mowisz ze mieszkasz w Australii.czy moge sie z toba skontaktowac.Jade do AU na wakacje za 6 tyg i chiala bym dowiedziec sie czegos wiecej niz z folderow. Przez naspne dni bede czekala tu na twoja odpwiedz.Mam nadzieje ,do uslyszenia :)....kto wie,moze zobaczenia :)

Gość spokoloko1313
Jeśli to co piszesz jest prawdą : OLEJ kontakty ze swoją rodziną, wiem - to się łatwo mówi ale zrób to. Po prostu ty wyszłaś na ludzi, tobie się udało a im ... słoma z butów wychodzi po prostu. Wiejska mentalność, wiem coś o tym bo sam wychowałem się na wsi. Zawiść. RAdz sobie w życiu bez nich, rodzina niby jest ważna, ale jak się ma nieudaną to należy umieć ją olać i nie pozwolić by zatruwała ci życie. Masz tylko jedno.