Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieply123456789

problem pomocy

Polecane posty

Gość cieply123456789

Poznałem dziewczynę przez internetowy portal randkowy (wiem jak ona wygląda i ona wie jak ja wyglądam), super nam się gada, sporo czasu spedzamy na rozmach (przez portal) powiedział bym nawet że bardzo dużo (w tyg 5 - 6 godz) po około 2 tyg zaproponowałem spotkanie, powiedziała że musi to przemyslec bo zaskoczyłem ją tym pytaniem i da mi odpowiedź następnym razem oczywiście nie musze mówic że nie dała, do tej pory cały czas rozmawiamy o co w tym chodzi? Czemu nie chce się spotkac ? * nasuwają mnie się dwie opcje albo była w związku z kimś i niedawno się rozstała i na razie nie chce się spotykac albo szuka kogoś innego? albo z nudów bo niema z kim pogadac? o co w tym chodzi? Pomocy Już minął ponad 1 mies jak z nią gadam kiedy ponowic propozycje spotkania? Musze powiedziec ze intesywnośc rozmów jest taka sama nic się nie zmieniło od mojej propzycji spotkania.

Gość cieply123456789
ktoś ma jakieś pomysły?

A może nie wygląda tak jak na zdjęciu ? Moze sie pod kogoś podszywa ? Zdarzają sie taki przypadki : o porozmawiaj z nią o tym co szczerze myśli na ten temat . :)

Gość może to fikcyjna postać
i podstawione zdjęcie, a pisze do ciebie ktoś kto chce cię wybadać. W każdym razie, jeśli nie chce się spotkać, to znaczy, że ma coś do ukrycia. Tym bardziej dąż do spotkania.

Gość cieply123456789
nie no to raczej chyba ta sama osoba co na zdjęciu tak na 90% (choć pewności nigdy niema) jednak macie racje ta osoba chyba coś ukrywa tylko nie wiem co. Była jeszcze taka sytuacja że złożyła mi życzenia Bożo Narodzeniowe powiedziałem że mnie zaskoczyła bardzo miło bo znamy się tylko z internetu a ona na to że przecież nie ma mojego nr telefonu czy maila wiec to była jedyna możliwość powiedziałem ze nie ma problemu i mogę podać nr tel., zgodziła się na to ale wydawało mi się że w dobrym tonie bedzie jeśli o również poda swój nr , nieotrzymałem go do dziś, Wydaje mi się że jest bardzo ostrożna w tym co robi. Poza tym mówi że lubi zemną bardzo rozmawiać ale mam wrażenie że trochę trzyma mnie na odległość. Coś jest na rzeczy tylko niewiem co niechce jej proponować kolejnego spotkania jeśli niebedę miał pewności że się zgodzi z drugiej strony niechce cały czas rozmawiać z nią przez internet to trochę chorę

Gość znowu 10 osób pisze..,,
nie znam sie na portalach randkowych, ale miesiac to bardzo krotko moze nie chce isc na spotkanie na ktorym byc moze po 10 minutach bedzie chciala uciekac ale jesli bedzie to trwalo dluzej to mam zdanie jak poprzednik czyli " W każdym razie, jeśli nie chce się spotkać, to znaczy, że ma coś do ukrycia.".

Gość może to fikcyjna postać
kiedyś tak miałam z jakimś facetem z netu, chciał pisac i pisać miesiącami, kiedy doprowadziłam do spotkania okazał się najdziwniejszym przypadkiem jaki w życiu oglądałam, brzydkim, o wzroście może 10-latka (był dorosły), w dodatku agresywnym, z dziwacznymi zachowaniami, więc możesz się spodziewać praktycznie wszystkiego, włącznie z tym, że będzie to ten sam osobnik.