Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet klsdklskldskl

Podrywanie na ulicy

Polecane posty

Gość facet klsdklskldskl

Co o tym myslicie? Jakbyście się zachowały, gdyby facet próbował was poderwać na ulicy?

Gość Bakardi54
Właśnie mam pytanie. Jakie teksty by was dziewczyny odrzucały gdyby chłopak wam powiedział w celu aby was poderwać ? Jakich słów trzeba unikać aby móc uzyskać od was numer telefonu ?

Każdy chwyt dozwolony, poza tekstami niezła dupa i ruchałbym bo one są mało skuteczne jednakowoż skutecznie zrażają dziewczęta do dalszej konwersacji :classic_cool:

Gość facet klsdklskldskl
Niech któraś nam odpisze :P

Gość hfgjfg
zależy w jaki sposób, jakieś tępe teksty na podryw raczej nie przyniosą skutku (a jak już to na niewielki odsetek dziewczyn) :) Ja proponuję zacząć jakąś zwykłą rozmowę, pod jakimkolwiek pretekstem

Gość facet klsdklskldskl
A jak podejdę i powiem po prostu, że chciałbym np twój nr to dałabyś?

Gość hfgjfg
Chyba tylko jeśli byłbyś naprawdę przystojny. Proponuję jednak wcześniejszą rozmowę, bo takie bezpośrednie atakowanie może być odebrane jako desperacja lub nadmierna pewność siebie. Podczas rozmowy możesz jakoś zainteresować dziewczynę, bo jak Cię widzi pierwszy raz w życiu to jedyne co o Tobie wie to to jak wyglądasz i na tym bedzie się opierała odpowiedź na Twoją prośbę o numer :)

podam przykład - kilka dni temu jakiś 'Alvaro' zaczepił mnie, próbował złapać za rękę i prawił komplementy dotyczące mojej nieskazitelnej urody :classic_cool: zapytał też o numer telefonu, spotkanie. przystojny był chłopak, ale na jego nieszczęście trafił na taką, której po kilku miłych, tanich słówkach nie robi się mokro. zignorowałam dalszą rozmowę, numeru nie podałam i poszłam. jeśli byłby mniej nachalny i zachowywał się delikatniej, może poszłabym z nim na randkę. także jeśli już masz zamiar poderwać dziewczynę zrób to z klasą. chyba, że trafisz na łatwą - kilka komplementów wystarczy. :classic_cool: 🖐️

Gość wiemwszystko
temat dla mnie :D ja szukam porzadnej dziewczyny wiec nie uzywam chamskich tekstow, prowadze normalna rozmowe a potem biore numer

Gość facet klsdklskldskl
A ile masz lat kłółik?

Gość Bakardi54
Ja też zamierzam kulturalnie nawiązać z jakąś nieznajomą dziewczyną rozmowę, ale najgorzej, że jestem nieśmiały ;p Wkońcu jednak muszę tą nieśmiałość pokonać. Tylko, że jak podchodzę już do dziewczyny to odrazu mi się język plącze czy zapominam co chcę i o czym z nią porozmawiać.Oczywiście bez żadnych głupich tekstów jak - spadłaś z nieba czy chcesz się kochać, a kulturalnie zamierzam porozmawiać i zaprosić ją na kawę. Trochę boli jak dziewczyna odrzuci, ale nie ma co się załamywać i trzeba próbować dalej.

Gość wiemwszystko
WomanInTheFog do ciebie ktoś podchodzi? masakra jaki ryj :D

Gość Bimbacze Ortega
Króliku, a jakbym podszedł do ciebie na ulicy i zagadał tak: "Cześć jestem Kafeterii, chcę cię zaprosić teraz na piwo :)"

Jak stałam na przystanku to rozmowa zaczęła się od tego jak facet ma dojechać. Wytłumaczyłam i rozmowa dalej się pociągnęła, uważam, że to naprawdę taki najbardziej naturalny sposób :) Żadne głupie teksty, czy zatrzymywanie w biegu, bo wtedy marne szanse.

Gość hardy kibol
Ja tam zawrze podchodze i muwię "dawaj kurwo numer wiem gdzie mieszkasz wiec lepiej nie odmawiaj" wszystkie dajom

niekiepskie miejscówki na podryw ulica, przystanek ... (...) w kolejce do toj toja w sumie też się stoi i czeka ...zawsze można zobie uciąć jakąś pogawędkę - tak dla rozładowania

Gość Bimbacze Ortega
wiemwszystko WomanInTheFog do ciebie ktoś podchodzi? masakra jaki ryj Może twarz nie jest super, ale figura i nogi sa całkiem szczupłe. Osobiście bym się z dziewczyną przespał 🖐️

Gość facet klsdklskldskl
A lepiej zrobić wrażenie nieśmiałego czy przesadnie pewnego siebie?

Co za różnicca gdzie? Jak cic ise podoba i jeses ciekawa tego jaki jest to sie umawiasz jak nie to spławiasz.

Gość wiemwszystko
Bimbacze Ortega no moze ja tez ale zeby mi sie chcialo gadac z laską musi być ladna, taki mam warunek :D

Gość Bimbacze Ortega
Nadal jestem mistrzunio podrywu. :classic_cool:

Gość hfgjfg
Lepiej zrobić wrażenie normalnego, ani nieśmiałego, ani przesadnie pewnego siebie. :P Ja bym się nie umówiła ni z jednym ani z drugim

w trzymaniu za rękę - nic. ale nie przez obcego faceta, który zatrzymuje kobietę w biegu, nachalnie próbującego tą rękę prawie siłą podnieść :D

Gość Bimbacze Ortega
Mi się nie chce gadać z laskami. Mój język ma czrny pas w minetce :P🖐️

Gość wiemwszystko
Usun te zdjecie nie moge patrzec... mongoł