Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragniona orgazmu

Masturbuje sie i... nic!!!

Polecane posty

Gość Spragniona orgazmu

Masturbuje sie juz prawie 2 h i doszlam tylko 2 razy.. i slabo na dodatek... Mam specjalny wibrator do punktu g, masuje nim lechtaczke i okolice, kiedys dochodzilam szybciej, wiecej czulam a teraz? nic :( Macie jakies rady zeby to zmienic?

Gość vbfghfjfj
pozwól że ja zrobię to za ciebie :-)

Gość samozaspokajanie sie jest
do bani. znajdz sobie faceta.

Gość Spragniona orgazmu
Jeszcze zaden facet nie dal mi takiego zadowolenia jak wibrator, sorry panowie, i tak jestescie fajni, do przytulania :) To co mam zrobic? Pod przysznicem moze? Nigdy tego nie robilam tam...

Gość wsadz se
W du ....pe sprubuj a puzniej spowrotem cipsko tak na zmiane

Gość samozaspokajanie sie jest
a ilu ich bylo w twoim niezaspokojonym życiu? Jak dla ciebie wibrator jest lepszy od seksu z facetem, to sorry cie bardzo malenka :)

Gość Spragniona orgazmu
no akurat teraz nie mam faceta pod reka, pytam sie jak eraz moge wspaniale dojsc, ale widze ze nit nie wie :/ Po jakim czasie dochodzicie podczas masturbacji?

Gość Spragniona orgazmu
och ja nie mowie ze oni mnie kompletnie niezaspokajaja, poprostu wibrator daje mi cos innego, inny orgazm, troche lepszy moze dlatego ze wibrator jednak jest szybszy niz jezyk... bylo ich 3 :)

Gość wsadz se
W du .....pe se wsadz tez inny jest albo 2 na raz posiadasz?

Gość Dowcip
Analny doradca dobrze gada. Polejcie mu

Gość Spragniona orgazmu
Anal mnie nie kreci.... wiec nie lejcie. Dajcie jakies pomysly jak miec doby orgazm! Z wyjatkiem wsadzania czegokolwiek w dupe!

Gość Bimbam na laski
Jak chcesz dochodzić, to przestań fantazjowac o Jarosławie Kaczyńskim w stroju Świętego Mikołaja :P🖐️

Gość wsadz se
Autorka ma na razie dwie rece zajete Sam se poleje Mam nadzieje ze jej pomoglem i napisze odczucia

Gość wsadz se
Wibrator do buzi a kostke lodu na minute w cipsko Pozniej wibrator w cipsko a paluchem dzyndzel łechtaj

Gość Spragniona orgazmu
wsadz se skad ty znasz te wszystkie "wspaniale" metody? Juz mnie cipuszka boli tak probowalam i nic... :(

Gość wsadz se
Probowalem juz na paru panienkach i wielu spotkaniach w wiekszym gronie osob Masz ochote to zaprosze Cie na takie Nastepne jest po nowym roku Zabawki i rozne inne gierki Masz ochote?

Gość Spragniona orgazmu
wsadz se, jasne ze jestem chetna, i wszystko to dzieje sie w krainie nibylandi rozumiem haha ....

Gość wsadz se
Napewno nie na skepe Jesli jestes powaznie zainteresowana to pokaze ci zdjecia z takich spotkan Slyszalas o swingers Tylko ze ten klub o ktorym mowie jest w Berlinie i tylko dla ludzi do 30 Wiec jak chetna na podroz po krainie rozpusty?

Gość Spragniona orgazmu
wsadz se, ja w Polsce tez nie jestem ale i nie w Niemczech, wiem cos tam o swingersach ale nie chce bo sie czyms zaraze i bedzie placz, dlaczego az w Berlinie?

Gość wsadz se
No to ci pa

Gość wsadz se
Bo fajny klub mlodzi ludzie dobra muza ,a i niczym sie nie zarazisz bo wszyscy sa bardzo higieniczni i nigdy nie robi sie tego czego sama nie chcesz , ale nikt nikogo do niczego nie zmusza ,mozna poprostu spelnic duzo swoic h fantazji erotycznych

Gość Spragniona orgazmu
To ze ktos jest higieniczny, nie oznacza ze jest zdrowy.... Im wiecej partnerow tym wieksze ryzyko ze sie czyms zarazisz.... A ty ile masz lat? A fantazje to ja moge sobie spelnic z kazdym, bo ja tam lubie osta jazde :P

Gość specjalistkeeeełe
nacisnij 30 sek przed orgazmem tetnice szyjne, ale samej to ciezko :classic_cool: ew wstrzymaj powietrze 30 sek przed..

Gość wsadz se
Ale daj cipeczce juz dzisiaj odpoczac a rano jek sie obudzisz to zacznij od cycuszkow pomasuj tak jak lubisz szczegolnie od dolu poszczyp sutki ,obliz usta jezykiem pomysl o soczystym twardym kutasie i rozchyl motylka mokrymi paluszkami ,delikatnie ukrwij pocierajac swoja łechtaczke wloz jednego paluszka ale nie gleboko tylko dwa trzy centymetry i pocieraj gore swojej pochwy tam gdzie jest gesia skorka ,zapewne wiesz gdzie ? I mysl ze lizesz fajnego kutasa Jak nie pomoze to napisz do mnie rano to cos wymyslimy A ja ci opowiem o moich fantazjach

Gość Spragniona orgazmu
Dobra rano wyprobuje, napisze co z tego wyszlo bo brzmi zachecajaca. A cipeczka juz dawno lula, padnieta byla :P

Gość wsadz se
Nie lataj samolotami bo nie ktore spadaja ale mimo wszystko to najbezpieczniejszy sierodek lokomocji Jesli potrafisz spelnic wszystki swoje fantazje z kimkolwiek to gratuluje Dla mnie to dluzszy proces bo trzeba zaufac drugiej osobie ,swingersi to ludzie o podobnych upodobaniach ,musze dodac iz jestem hetero i stawiajac sprawe otwarcie nigdy nie dzieje sie cos czego nie chce, uwilbiam kobiety i ich wspaniale ciala uwielbiam lizac soczyste cieple rozowe cipeczki piescic kragle posladki i wchodzic twardym goracym kutasem gleboko

Gość wsadz se
Jesli masz ochote to mozemy od czasu do czasu popisac gdzie indziej erotyczne fantazje , Lubisz o tym pisac ?

Gość Spragniona orgazmu
No dobrze... nie chodzi mi o kazdego kazdego. Tylko ze nie musze az do Berlina zeby sie pieprzyc z grupa obcych ludzi. Zaufanie? Ufasz swingersom? Nie wiedzialam ze to polega na tak bliskich emocjonalnych stosunkach. I nie porownuj mi tutaj samolotow do sexu, nigdy nie rozumniem ludzi ktorzy robia te bezsensowne porownania... ehh

Gość Spragniona orgazmu
Lubie, ale to zalezy, bo muisz mnie pociagac i wiek jest wazny.

Gość kobieta.....
2 h i 2 orgazmy? ja dochodze w 3 minuty..