Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodziutkadorotka

Au Pair w UA

Polecane posty

Gość młodziutkadorotka

hej chciałabym sie od was dowiedzieć gdzie można załatwić pracę jako Au pair w UA. szukałam info na temat Au pair na ukrainie ale nigdzie nie mogę znaleźć. może mi pomożecie gdzie można znaleźć taką prace.

Gość młodziutkadorotka
halo ponawiam temat są tu au pairki z UA.

Gość młodziutkadorotka
podbijam a może są tu jakieś rodziny prywatnie z ukrainy które by mogły zaoferować gościne w ramach programu au pair

Gość Zyta z Ukrainy
My mieszkamy z mezem na Ukrainie i mozemy ci zaoferowac prace niani dla naszego 1,5 rocznego synka. Wyplata 50 zl/miesiecznie, dostajesz wlasny pokoj i pajde chleba ze smalcem codziennie. Podroze do Polski raz do roku, na tydzien maksymalnie. Oczywiscie za bilety placisz ty ze swojej wyplaty. Idziesz na to?

Gość trombocytoza
Co to jest zielone i je myszy? Żaba sierota uczona przez kota!

Gość młodziutkadorotka
pytałam poważnie bardzo fascynuje się tym krajem dlatego tak chciałam tam jechać w charakerze au pairki. nawet na forum niema au pari na ukrainę. mieszkam na wschodzie polski więc miałabym blisko nie chce do żadnych niemiec czy usa bo to daleko.

Gość młodziutkadorotka
pytałam poważnie bardzo fascynuje się tym krajem dlatego tak chciałam tam jechać w charakerze au pairki. nawet na forum niema au pari na ukrainę. mieszkam na wschodzie polski więc miałabym blisko nie chce do żadnych niemiec czy usa bo to daleko.

Gość była pracownica UA
Ja pracowałam w UA jako au pairka potem podcierałam tyłek takiemu miłemu starszemu panowi oczywiście z przyjemnośćią bo na ukrainie każdy taki życzliwy. kocham ten kraj tam sie tak dobrze żyje i szanuje ludzi