Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodyta-w-pianie

Mam ślub za 8 miesięcy...

Polecane posty

Gość afrodyta-w-pianie

Dziewczyny, mam ślub za 8 miesięcy. Czy już powinnam rozglądać się za suknią? Znalazłam katalog sukien ślubnych w internecie i to stało się wciągające :)

Gość koleś123
gary,ściery i frustracja,cellulitis,prokreacja...a to wszystko już za 8 miesięcy,powodzenia !

Gość afrodyta-w-pianie
koles123, potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Gość koleś123
oczywiście że potrafię ale nie będę przecież jako facet pisał o jakiś sukniach ślubnych i tym podobnych pierdołach

Gość afrodyto
ja tez mam ślub za 8 miechów i jak najbardziej uwazam ze powinnysmy po nowym roku rozglądać się za sukniami:) myśle ze w pierwszym lepszym salonie nie znajdziemy tego co będziemy chciały, a nawet jeśli to i tak ja na jednym salonie nie poprzestane z czystej ciekawosci:) choc tez nie zamierzam niewiadomo ile jeździć za suknią na siłe:P Musimy poczuc ze to własnie ta:) Ja też sięwciągnęłam w oglądanie sukni:D

Gość afrodyta-w-pianie
koles123, nie dość, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to jeszcze masz problemy z przynależnością do konkretnej grupy. Proszę nie trać już swojego czasu na odpowiedz, bo będzie zignorowana. Wesołych świąt mądralo.

Gość koleś123
wesołych świąt życzy partia i rząd !

Gość do aftodyty
polecam www.twojasuknia.pl :)

Ja mam ślub w październiku i już mam suknię wybraną, także uważam, że powinnaś się już rozglądać za swoją wymarzoną suknią :)

Hej laski ja mam ślub na 3 miesiące i sukienkę byłam wybierać tydzień temu i babka w salonie mówiła, że jeszcze za wcześnie hihi ;)

Ja swoją we wrześniu znalazłam, a ślub w sierpniu i suknia będzie dopiero w marcu, na szycie salon potrzebował minimium 5 mcy (na model który wybrałam). Potem kolejna przymiarka jakoś w czerwcu i odbiór, także jakbym poszła w styczniu czy lutym jej szukać to raczej mogłabym zapomnieć...

Gość zakladają białe suknie i
welony a już dawno straciły tzw. wianuszek. Tacy właśnie są obłudni katolicy.

Gość abc-wio
do: zakladają białe suknie i Wyskoczyłeś/aś z tym bez sensu. Nikogo tu nie obchodzi Twoje zdanie w tym temacie. Także wyjdź z klasy jeśli masz problemy ze swoją osobowością.

Nie, nie mam :) To WY macie ze sobą problem. Jesteście obłudne :) A najważniejsze to mieć piękną białą suknię(bo taka tradycja i tak ładnie to wygląda). Niestety ludzie coraz częściej zapominają o prawdziwym celu brania ślubu w Kościołach- przysięgą przed Bogiem na rzecz myślenia o fajnym ślubie(ładna sukienka, świetna fryzura, makijaż) i o wystawnym weselu. Oczywiście nie wszystkie ale zdecydowana większość.

Gość ja mam slub w czerwcu
dokładnie to w ostatnią sobotę czerwca i póki co oglądałam suknie tylko w necie. Po nowym roku wyruszę do salonów żeby się rozejrzeć i przymierzyć kilka modeli, żeby wiedzieć co będzie pasowało. No i wybrać przynajmniej jaką chcę. Mi będzie szyć suknię krawcowa z jednej wypożyczalni i powiedziała, że pół roku przed ślubem to jest wystarczająco wcześnie na szukanie sukni. A macie jakieś typy? mi się podobają w kształcie A, bez żadnych falbanek, ozdobników, wielkich kół, podobają mi się w połączeniu delikatna koronka np. z muślinem, fajnie się układają. I na ramiączkach, albo na szelce na szyję, bo bez ramiączek pięknie wyglądają ale jak patrzę na te Panny Młode, które potem chodzą i co rusz poprawiają suknię to nie, dziękuję, to nie dla mnie ;)

Gość abc-wio
do: zakladają białe suknie i No ale kogo obchodzi twoje zdanie? Nie rozumiem po co starasz się być głosem nie wiem czego... "sumienia" masz jakąś podnietę z tego powodu? Czym kierujesz się pisząc to co piszesz? Wydaje Ci się, że jesteś kimś fajniejszym przez to? Albo, że komuś to co piszesz jest potrzebne? Twoja mama była dziewicą? Twój ojciec nigdy jej nie zdradził? Twój mąż, żona to z pierwszej łapanki? Przetrzyj oczy i niech Ci się nie wydaje, że pisząc takie bzdety wjedziesz komuś na psychikę. Pewnie ty jesteś osobą idealną dlatego teraz siedzisz sam przed komputerem :) Wyluzuj bo to nie ma sensu. Kiedy w końcu dotrze to was trolli internetowych, że to już nikogo nie rusza i traktowani jesteście jak reklamy w internecie, czyli pomijane są wasze wypociny i zaczepki.

Gość ja mam slub w czerwcu
a do "zakładają..." - dobrze w takim razie, że Ty jesteś tak nieskazitelną osobą. A ja, cóż, według Ciebie mogę być obłudna, a biała suknia będzie. A katoliczką jestem i nie Tobie mnie, czy inne dziewczyny oceniać :P

Tak moja mama była dziewicą :) I ojciec jej nie zdradzał. I przestańcie się tak awanturować :) Po prostu mogłybyście chociaż zrezygnować z białego welonu....Zostawiam Was z waszym sumieniem. Pozdrawiam :)

Gość abc-wio
zakladają białe suknie i: Bóg z Tobą.

Gość poweselna
Ja zamawiałam suknię ok. 3 miesięcy przed ślubem i w większości salonów nie chcieli nawet przyjąć mojego zamówienia (Łódź). Myślę, że bezpieczny termin na wybranie i zamówienie sukni ślubnej to pół roku przed wyznaczoną datą. :)

Gość Superextracool
Ja mam 6 mies i juz w niektorych salonach krelily nosem

Gość euredyka1982
na 6 miesiecy jest ok nie powinno byc problemu

Wszystko zależy od salonu do którego trafisz. My szukaliśmy sukni 3 miesiące przed ślubem a pierwszą przymiarkę mieliśmy tydzień przed ślubem. Suknia była gotowa na czas i wyglądała dobrze.

Gość gość
Ja juz mam swoja sukienke :)