Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laTraviata

Co robią kobiety, kiedy nikt nie patrzy?

Polecane posty

Gość laTraviata

Wydaje mi się, że często ludzie chcą zachować jakieś pozory, podczas gdy, kiedy nikt nie patrzy, ich rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej i robią rzeczy,do których nikomu by się nie przyznali. Np. zimą, kiedy nosi się długie spodnie wiele kobiet nie goli nóg, kiedy zostają w domu - nie myją włosów itp. Ostatnio rozmawiałam o tym z koleżankami i byłam zdziwiona powszechnością tych zjawisk. Macie coś takiego?

Gość BoskaBoszena
Ja mam dwie osobne szuflady z bielizną - w jednej są dziurawe majty i barchany, które noszę po domu, zimą it.., a w drugiej - koronkowe majtusie, stringi itd., które zakładam, kiedy ktoś może je zobaczyć xD

Gość ja zaniedbuje się z goleniem
włosów normalnie myję codziennie, wiec logiczne, że na weekend im odpuszczam hmm eee drapię się po kroczu czasem :D ale no każdy wie, że to w normie jest jednak ogólnie się o tym nie mówi taki głupi przykład ale np. włoski na sutkach czy przy odbycie, nawet w necie 90% zaprzecza jakoby tam coś miała, a prawda jest taka, że wiele tak ma. albo cellulit, przyjęło się zapewnianie, że "mnie to nie dotyczy", a każda ma, tylko trzeba ścisnąć w odpowiednim miejscu ;) kobiety tworzą iluzję nieco, by upodobnić się do lasek z okładek.

Gość Iwan...
poczytaj temat o tytule "do czego nigdy byście się ne przyznały" czy jakoś tak. Bardzo interesujący zbiór informacji o tym co kto robi gdy inni nie patrzą, nie wiedzą itp :)

Gość też się czasem drapię
ale jak nikt nie patrze, za to wku*** mnie, jak mój facet robi to przy mnie! Jak miałam przerwę w związku zeszłej zimy, to strasznie zaniedbałam pięty, aż mi się taka warda skorupa zrobiła. Jak szłam potem na randkę, to cały dzień spędziłam na pozbywaniu się tego. W ogóle, chyba najgorzej jest z nami zimą, jak dużo rzeczy można zakryć. Kiedyś sie strasznie spieszyłam na spotkanie i nie umyłam zębów. To była pierwsza randka i cłopak chciał mnie pocałować.Wykręciłam się zasadami i on do tej pory myśli, ze jestem taka niedostępna :D

Gość obgryzam paznokcie u stóp
obrzydliwe to i nikt o tym nie wie, ale zdarza się . Ale z tym goleniem to chyba większość to olewa, jak nie widać. ekstremalna sytuacja - chłopak zaprosił mnie do domu, a ja byłam nie ogolona. Udałam, że muszę iść siku, wzięłam jakąś jego starą maszynką i na szybko się ogoliłam, ale strasznie się pozacinałam przy tym, więc i tak nic z tego nie wyszło

Gość mokateLate
Ma w domu syf Nie jakiś tam bałagan, nieporządek, tylko autentyczny syf. Znajomych zapraszam rzadko i muszę wedy odgruzowywać cały dom. Śmieci walają sie wszędzie, zdarzają się jakieś larwy w zgniłych warzywach.. No syf! A wszyscy znajomi mają mnie za wyjątkową porządną, schludną i dobrze zorganizowaną :D Na święta sobie posprzątałam i mam nadzieję, że tak zostanie.

Gość huehue dobry temat ;D
Nooo a wiec jak nikt nie patrzy to: Ogladam filmy na red tube robie sobie dobrze wyciskam pryszcze na tylku dlubie w nosie puszczam baki

Gość DalidaLalal
Z tymi pryszczami na tyłku, to ja też tak mam = to jedyne miejsce gdzie mam pryszcze! i jeszcze wydułbuję miód z ucha i go zjadam... jestem obleśna

Gość mokateLate
Też puszcam bąki.Raz w liceum miałam taką sytuację, że podeszłam do biurka nauczycielki i nie wytrzymałam- puściłam bąka. Szybko, zanim się rozszedł wrócilam do lawki. Potem nauczycielka oskarżyła o to kolegę z pierwszej ławki, a wszyscy uczniowie odejrzewali ją. Bąk był wyjątkowo jadowity

Gość laTraviata
Mnie wszyscy mają za bardzo kulturalną osobę, ale jak nikt nie widzi to oglądam najgorse komedie i śmieszą mnie żarty najniższych lotów. Tylko jedna przyjaciólka wie, że takie rzeczy mnie śmieszą i że wszystko mi się kojarzy :D

Gość oglądam specyficzne bdsm
czytam sadystyczne kawały i ogólnie jakieś czarności, nogi to wiadomo,facet mnie widział kiedyś z nieogolonymi i przeżył :D pięt też mi się nie chce szorować zawsze, wyrywam włochy z cycków i spod pępka :P i wyciskam wągry (głownie twarz, dekolt, ramiona), ale zdarzają się i w dziwniejszych miejscach :D próbuję wyciskać gruczoły potowe spod pach, generalnie każdą nierówność usiłuję wycisnąć choćby z nudów wosku z uchu bym zeżreć nie mogła, parę razy zdarzyło mi się podrapać w ucho a potem coś przy ustach robić i to gorzkie jest po prostu, ale zdarza mi się gila z nosa XD obrzydliwe ale czytałam, ze to popularna rzecz zdarza mi się wsadzić łapę w gacie i nie tylko podrapać, ale potem powąchać to, albo jak szyszczę paznokcie u rąk czy nóg nieraz wącham to, swoje gazy też czasem zdarza mi się sikać pod prysznicem bo nie chce mi się iść do wc, do zlewu też kiedyś nasikałam napisałam wszystko...jestem gorsza od faceta :D a pewnie jeszcze coś by się znalazło

Gość laTraviata
jkfurr, co dalej?

Gość laTraviata
ale z tym sikaniem pod prysznicem, to nawet była taka kampania w USA, gdzie namawiali do tego, bo to oszczędność wody :P

Gość marakujama
Ja w ogóle myślę, zue kobiety są gorsze od facetów, tylko o tym się nei mowi. jak mieszkałam z koleżankami, to miałyśmyy chlew, żadna się nie goliła, brudna bielizna się wsędzie walała, miałyśmy obleśne żarty i dopiero jak kolega się wprowadził, to nagle zaczęłyśmy dbać o mieszkanie. Kobiety nie dają się poznać po prostu

mniej czasu się jednak traci wtedy nieraz mi się przypomina jak już jestem pod prysznicem a wbrew temu, że jestem obrzydliwa nie lubię umyć się a potem iść siku, bo nawet nawilżanym już się tak nie wytrze człowiek by było czysto jak po umyciu :D hmm co jeszcze...podczas okresu kilka razy wąchałam tampon czy podpaski, zapach krwi strasznie mdlący :O

z tego co słyszałam to faktycznie kobiety mają większy burdel w mieszkaniach, łazienkach, ja jestem bałaganiara więc sądziłam, ze jestem taka wyjątkowa a się okazuje że nie do końca;)

Gość likeAvirgin
ja też wąchałam i ąchm palce, jak sobie robie dobrze i jeszcze jem rope z oczu. I jem też to co wyciskam z pryszczy

Gość milla j
Pytanie powinno brzmieć co robią BRUDASKI kiedy nnikt nie patrzy. Najlepsza to ta co o pięty dba tylko jak jest w związku. Zenada. Co mają pięty do związku. Jak można być takim brudasem

Gość likeAvirgin
no i burdel w domuteż mam. zaczelam jesc na plastikowych talerzach bo nei mam na czym już

Gość anna rita ja :)
To ja chyba jestem wyjatkowo normalna na tle waszych wypowiedzi ;) jedyne co robie to pije sok z kartonu, i sikam pod prysznicem

Gość milla j
Dopiero teraz przeczytałam o tym co zrecie. Ide rzygac. Bleee. Jak się wyrzygam to możecie to zjeść. Smacznego

Gość spiewam tancze recytuje
ja też sikam pod prysznicem :D wyrywam włoski z okolicy sutek i z pepka tez :D od zawsze :O poza tym nic oblesnego nie robię

Gość JTMJ+M
Skad wam sie biora wlosy na sutkach?jestem kobieta a 1slysze

Gość alpia
nie wiem skad, ale na prawym mam tylko jednego ktory regularnie odrasta buahah pensetka wyrywam, a ten chuj wraca

Gość Taknir
Ja puszczam baki, charkam i czasami to polykam, bo nie chce mi sieisc do wc i poprostu to wypluc.wacham majty, sikam pod prysznicem

Gość Taknir
I sprawdzam rowek , czy nie smierdzi