Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka-....

Boję się spotkania z gościem z internetu, kto da porady ????

Polecane posty

Gość agnieszka-....

Może któraś z was dałaby mi porady ?? jak się przygotować ,jak dobrze wypaść i jak się ubrać ??

Gość La_Luna
Najlepiej bądź sobą. Na pierwsze spotkanie idź do kawiarni na kawę albo herbatę. Na pewno nie pij alkoholu. Ubierz się tak jak na co dzień. Nie ma sensu się stroić nie wiadomo jak.

hahhah.Przypomnialam sobie siebie , jak tez takie cos przezylam . Stara baba a z emocji gadalam , jak najeta , wylalam wino na kolana , spadl mi widelec i noz na podloge . Jedna wielka kleska- zamiast damy , byla niepopierzona gaska z wypiekami na buzi :-P Na szczescie moj nieznajomy okazal sie czlowiekiem z wielkim poczuciem humoru i zostal dzielnie moim mezem . Takze nie martw sie :-D .Jesli los Wam sobie przeznaczyl , to nawet trzesienie ziemi nie stanie temu na przeszkodzie . Powodzenia i wyluzuj .

Gość przepraszactrzebaumiec
ja chodziłam i nic mi nie spadało ani widelec ani łyzczeka srebrna:) Hmmm nie znasz go, nie wiesz czy jest dojrzały emocjonalnie, czy to męski facet Moze byc tak, ze zachowa sie gówniarsko czyli wybada gdzie mieszkasz pozna ciebie i zamieszka z rodizna kumplami tuz pod nosem. Beda znali twoja prywtanosc i bedzie sie nabijał z nimi Facet jedzie tyle km aby nabijac sie z kobiety aby patologia miała ubaw i rodzina. zwykle jest odwrotnie facet nabija sie z kumpli aby tylko rozbawiac swoja dziewczyne bo to na jej samopoczuciu mu zalezy aby dobrze sie czula w jego towarzystwie. I chcial z nim byc, moze nawet cale zycie. moze warto skonatktowac sie z pcychiatra u ktorego sie leczy? powiedziec jak sprawa naprawd wyglada i czy to nie jest jakas choroba mozgu kiedys jak mial 4 mieszkal po hotelach i w glowie mu nie bylo sprowadzac sobie dookola patologii i kumpli mieszkal sam widac z wiekiem cos mu szwankuje zachowuej sie niewlasciwie i nie umie zmienic zachowania i przeprosic.

31-34 lata jak miał dopoki nie kupil posiadlosci za 2 miliony dolcow.ale i tam nie spraszal tej aptologii rodiznnej i kumpli.

nie rozumiem jak mozna kogos wynalezc w necie i obych sprowadzac tutaj i sprzedawac czyjas prywtanosc? bo mieszkaja pod nosem i lornetka ciagle w ruchu jest..to normalne? facet jak odnajduje kobiete na drugim koncu swiata to jedzie do niej sam i cyzni ja szczesliwa. A ten co? rodzine znajomych i patologie zabawia? po to przyjechal? i zdradzil miejsce prywte miejsce twojego zamieszkania? ta biedota nie mialaby na mieszkanie ale dziei niemu maja gzie sie zatrzymac i łamia twoja prywtanosc.tak spedzaja czas. A kochajacy facet spedza czas z konbieta i mysli jak go tutaj jej umilic. upieknic. Nie sprowadza bydła za soba.