Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfumy_Chloe

Rozważam możliwość likwidacji konta na facebooku

Polecane posty

Gość ufffffff f
ale macie problemy...nie podoba Ci się to zlikwiduj tam konto i po sprawie. Ja nie mialam nk, fb chociaż prawie wszyscy moi znajomi mają. Jak mam sprawę to dzwonię albo piszę smsa, albo sie po prostu spotykam i tyle. Mam za to skype by móc rozmawiac ze znajomymi których mam za granica i to mi wystarczy.

"ale to też już o tobie świadczy oo nie ujawnia bo jest taka/i wstydliwa/y, albo jest nieudacznikiem " rozumiem, ze mierzysz swoją miarą? :)

Gość kafe obserwatore
ja fejsa nie mam i jakoś nie czuję, żeby mi go w życiu brakowało. Kiedyś miałem tam konto, ale było kompletnie niepotrzebne, nic ciekawego - to tylko złodziej czasu heh

Gość ffffggggddlolll
coś się zawsze dzieje, a oni nawet nie wiedzą czy żyję :P i dobrze uwielbiam jak ludzie nic o mnie nie wiedzą, no chyba, ze z kimś chcę mieć kontakt :P

Gość gargameel
"autorka ma racje" - przyjęliśmy Twoją opinie, czy w zwiazku z tym masz dalej problem?

Gość ffffggggddlolll
raczej miarą wrednych ludzi, którzy mnie znali

Gość autorka ma racje
gargamel ty masz problem, bo trudno przyjac ci widocznie do wiadomosci, ze ktos zlewa fb:D

Gość ufffffff f
ffffggggddlolll dokładnie, powiem Ci ze jakaś tam znajoma mi nawet zdjecie swojego dziecka wyslała na tel żeby sie pochwalić,to nic ze nie mialam z Nia kontaktu od xxx lat, ale ze nie mam fejsa to moglabym sie o tym fakcie nie dowiedziec i mi mms- a wysłała :-) mi też to odpowiada, że wszyscy wkoło nie wiedzą co u mnie sie dzieje :-) z kim jestem zwiazku, gdzie jade na wakacje czy gdzie pracuje :)

"wrednych ludzi, którzy mnie znali" tak, świat jest taki zły, ludzie wredni, wszystko nie tak, fejsbuk be... śmiać mi się chce, jak ludzie potrzebują sobie tłumaczyć swoje negatywne emocje szukając ich przyczyn w otoczeniu, nie w sobie

Gość orsay to sieciowka
ffffggggddlolll widze, ze masz cholerny problem, bo siedzisz tu i starasz sie przekonac, jak to sie cieszysz, ze ktos tam o tobie nie wie... to uciesz sie jeszcze bardziej: ja nie wiem nic o tobie i nie chce wiedziec nic wiecej oprocz tego co dowiedzialam sie z tego tematu. jeszcze cos chcialabys dodac czy moze czekasz az ktos cie tu bedzie przekonywal jaki to FB jest fajny?

"ktos zlewa fb" tak zlewa, ze nie może wyjść z topiku, na którym ma okazję to swoje zlewanie dobitnie zaznaczyć :)

Gość autorka ma racje
dokladnie, ludzie pewni siebie nie potrzebuja lansowac sie na fb

Gość gargameel
autorka ma racje - hahaha uświadamiasz mi, że masz kompleksy bo mnie to wisi i powiewa czy ty korzystasz czy nie korzystasz z czegokolwiek, rób co chcesz i nie obrażaj nieznanych tobie osób, chyba, że to sposób na dowartościowanie się

Gość autorka ma racje
lucy w. sama tu siedzisz i atakujesz zalosnie i pozamerytorycznie autorke:D

"ludzie pewni siebie nie potrzebuja lansowac sie na fb" za to potrzebują swoją pewność siebie wyrażoną "zlewaniem" fb ogłaszać po forach internetowych :) cyrk

Gość autorka ma racje
mnie bawi taka dyskusja i dlatego sobie tu pozostane tak dlugo jak bede miala na to ochote:D

Gość autorka ma racje
lucy w. = problem:D ulubione slowko:D

Gość gargameel
autorka ma racje - w pewnym miejscu wyczytałem, że forum kafeteria.pl to ludzie niskiego pokroju, także "co miejsce to obyczaj"

Gość autorka ma racje
gargamel a skad ty wiesz im ja jestem,no jasnowidz kafeteryjny:D

Gość gargameel
autorka ma racje - a gdzie ja pisze o tobie? odbije piłeczke i zaserwuje - czytaj logicznie i ze zrozumieniem

Gość ffffggggddlolll
Lucy Windsor - nie wszyscy, ale mam wielu wrogów, którzy życzą mi jak najgorzej :O

Gość ffffggggddlolll
I nie nic im nie zrobiłam, po prostu dziwna jestem :O

Gość ffffggggddlolll
wolę, żeby zapomnieli o moim istnieniu, a tak by się na pewno skusili i weszli na moje konto i pomyśleli nie chcę wiedzieć co 🖐️

Gość ktos slusznie zauwazyl. ze
problem nie lezy w f-b,raczej w autorce i jej znajomych. F-B jest bardzo pozytczny dla ludzi, ktorzy sensownie sie nim posluguja.Ułatwia kontakt. Ze to nie bezposredni kontakt? =Tak myslac, nalezaloby nie korzystac z telefonow, komórek, gazet ,poczty- wrocic do porozumiewania sie tam -tamami.

Gość zgól ten koper synuu
To niech się porozumiewają ze mną przez moje konto na youtubie, tam się przynajmniej nie pisze o sobie i można występować pod pseudonimem :classic_cool:

Gość zgól ten koper synuu
komu zechcę, to podam mój pseudonim :classic_cool:

Gość dla mnie f-b jest najszybszą
i najprostsza metoda porozumiewania sie za znajomymi w dowolnym miejscu swiata, czasto z wieloma jednoczesnie, za to go lubię i dlatego jest mi poytrzebny.

Gość do autorki,,,,
jak nie jestes takim zyebem jak noxelia , kciukiem ktorych foty z fejsa wklaje sie na kafe, nic ci nie przeszkodzi :D

Gość do autorki,,,,
wkleja*