Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Czy kobiety naprawdę śą aż takie łatwe?

Polecane posty

Gość BSA

Jak byłem młody, to wydawało mi się że są trundne, a teraz wynika z tego że niesamowicie prosto i łatwo je uwieść i przelecieć. Waszym zdaniem są łatwe czy trudne?

Gość iriiis yyy
niektóe są łatwe , a niektóre nie to zależy od wychowania , wykształcenia a przede wszystkim wyznawanych przez nie wartości życiowych Są takie które się szanują a inne są szmatami i tyle A i jeszcze oczywiście zależy od faceta czy są łatwe , bo gdy przystojny i zamożny wtedy i kobiety łatwiejsze bywają .... życie ...

to zależy od tego jakie kobiety podrywasz... bo jedne sa takie ktore leca na wyglad inne znow na kase a znowu inne na gadke

jak kobieta chce to bedzie łatwa a to zalezy od tych cech ktore podałem wyzej..wiec jak pokusa jest to i checi beda

Właśnie, to zależy. Jak Ci zależy na masowym zaliczaniu, to trzeba mieć pewne rzecz, typu swoje mieszkanie, imprezowy styl życia. Wyrobisz sie w podrywie na imprezach, albo w necie to i pozaliczasz.

Gość ogórkowa na drugie
to spróbuj mnie poderwać, a dostaniesz siatą po głowie...

Gość hazo
Dziewczyny kochaja historie jak z bajek i jak im sie bajki wciska to chetnie kupja takie brednie. To jest naiwnosc inaczej. No takie juz sa co zrobisz

Gość męskie myślenie jest żałosne
znam wartościowe kobiety moje koelżanki które mają rodziny i żadne głupkowante zaczepki na nie nie działają ani facet z wielkim domem też nie , z kasą i piękną ale pustą gadką ... A jeśli mówicie i podrywaniu nastolatek to tak owszem takie poderwiecie chyba każdą na kasę itp... w szczególności galerianki do podrywu na 100 procent Ale jeśli któraś ma w głowie poukładane to nie myśli tylko o samcach ale ma naprawde co innego do roboty ....

Gość męskie myślenie jest żałosne
do pana hazo na mnie bajki nie działaja a komplementy tym bardziej ... uroda męska też nie a kasa wcale .... ale oczywiscie niektóre lubią bajek słuchać ...owszem ..

Gość BSA
Dampfkraftwagen- A ty myślisz że interesuje mnie seks z płytlą szmatą? Ja bardziej cenię dziwki, a na dziwki nie chodzę, mimo że mnie jeszcze stać....

Gość BSA
Dampfkraftwagen- Mnie przynajmniej kumple szanuą, wręcz czują respekt przedemną, a nie jak ciebie wyzywają od ciot i rzucają tobą o podłogę, ale cóż, to o czym pisałeś to świadczy o tobie jedno, jesteś żydem i gównowartym ścierwym, który każdy może sobie tobą porzucać i cię poniżać do woli.

Gość BSA
Dampfkraftwagen-Nie znam gościa, co by dał sobą pomiatać w życiu, tak jak ty. Nie ma chyba większego cioty od ciebie.

Gość hjmnh gjbnk,m
po chooj odpisujecie temu debilowi

Gość kremówka na deser
Z trollem się nie dyskutuje, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem 🖐️ 🖐️

Gość marne prowo
Dla łatwych kolesi takich jak autor nie są łatwe

Gość a co to za pytanie
dziwi mnie pytanie "czy kobiety są łatwe " to tak samo jak pytanie zadane np w Niemczech czy Polacy to złodzieje ? pewnie spora część Niemców powie że tak i to samo z kobietami sporo gro mężczyzn powie że tak łatwe Ale nie znają wszystkich kobiet więc jest to odpowiedż jakiś dupków które swe wywody snują na podstawie swych żałosnych doświadczeń które mają do czynienia ze szmatami swego pokroju i tyle w temacie

Gość to w końcu
przepraszam a to w końcu jest temat o kobietach czy o Żydach ???? co wy z tymi Żydami ? w końcu autor jest Żydem czy ten Damp ...?

Gość ale numer:)))))))
a może zmieńmy temat na Czy kobiety są łatwe dla Żydów ? albo Czy kobiety Żydowskie są łatwe ?

Gość Młode pokolenie kobiet jest
strasznie zepsute i bardzo łatwe - kiedyś porządny mężczyzna nie miał problemu ze znalezieniem partnerki i związki trwały latami a pospolity ruchacz musiał się wysilać by mieć pannę a dziś jest dokładnie na odwrót.

Gość ok ustalone
Damp nie jest Żydem :) ale za to właściciele tego portalu są owszem ...i lepiej o Żydach żle nie pisać ..... żydowskie kobiety nie są łatwe ..

Gość tak to prawda
że młode pokolenie jest łatwe ja już jestem stara bo mam ponad 30 lat więc z mojej półki panny były troche inne ale teraz panienki gimnazjum galerianki to masakra [ oczywiście nie wszystkie - ale każda już makijaż itp... a my makijaż dopiero na studiach i to delikatnie ...] ale my to już mamuty jesteśmy stare trupy teraz młodzież jest inna .....:)

Gość BSA
Dampfkraftwagen-Jaki ołów? Ty w średniowieczu żyjesz że na pociski ołowiu używasz? Ołów już praktycznie nie stosuje się jako pociski, teraz są tzw płacze miedziane, a w płaszczu miedzianym stosuje się stopy ołowiu i cyny, co powoduje że ołów jest twardszy, ale co żyd taki jak ty, może wiedzieć o broni i o pociskach z płaszczami czy półpłaczami, widziałeś kiedyś człowieka traionego z pocisku półpłaszczowego, tzw "dum dum"? Wehrmacht tego używał a potem Staliniści, jak dostaniesz w nogę, to ci nogę urwie, a ty z jakimś ołowiem wyjeżdżasz, który był stosowany w późnym śreniowieczu a zakończył swój żywot wraz z wynalezieniem prochu nitro w koncówce XX wieku. Wiec żydzie jak widzisz, to już wiesz czemu twój kraj, twoja rasa nie miała szans w starciu z regularną armią aryjską.

Gość jnbgfdsfgh
kobiety i damy mądre w tutejsze śmietnisko nie wchodzą ! i Tyle w temacie!

Gość Gooogoolla
BSA - ale z Ciebie męska pizda.Nie umiesz poderwać kobity w realu, to na kafe zakładasz durne tematy...