Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Czy kobiety naprawdę śą aż takie łatwe?

Polecane posty

Gość BSA
Gooogoolla-Bzdura, mogłem mieć dziewczynę, ale nie chciałem i nie chce.

Gość BSA
Dampfkraftwagen-Prawdziwi Aryjczycy to nordycy ciulu, te twoje araby to są gówno warte, tylko ludy północy się liczą, a nie jakieś persy, czyli turasy, irakyczyki i inne podludzie. Chyba kurwa nie wiesz co to są narody północy, rdzenni Europejczycy, zwani w świecie Aryjczykami, potomkami neandertalczyków, którzy stworzyli cywilizację Wikingów i całą cywilizację północy, która podbiła cały świat, ale co tacy żydzi jak ty, mogą wiedzieć o ludach północy i o ideologi Volkizmu

Pocyztaj sobie o haplogrupach. Poya tym indoirancycy z wyzszych warstw tez byli kiedys nordykami. z reszta do dzisiaj sie niedobitki uchowaly. A araby, irakijczyki to semici, nie ariowie. Do szkoly ciulu

Gość ROpinchÓTTTT von kikut
...ficken maahen jajajaja.ja..parófka mi dymi....

A ile to ma wspólnego z honorem BSA? Rabunek dzieci po to, żeby je okłamywać całe życie:D Czy prawdziwi Ariowie mogliby aż tak się zniżyć? I szukać dobrych genów w cudzych dzieciach? Odpowiedz sobie na te pytania BSA . . .

Gość BSA
Dampfkraftwagen-Nie można ukraść czegoś, co zostało ukradzione. Niemcy tylko zabierali ludzi, którzy należeli do nich, byli Niemcami i zostali spolonizowani. Dziś mamy podobną sytuację, kiedy to Stalin podarował Polsce ziemie Niemieckie i polacy tych niemców też polonizowali.

"Dziś mamy podobną sytuację, kiedy to Stalin podarował Polsce ziemie Niemieckie i polacy tych niemców też polonizowali." Też brednie. Znałem paru breslauerów. Wszyscy siedzieli z własnej nieprzymuszonej woli . . .

Gość pluto18
Tak sa latwe :) Z tymi starszymi troszke inaczej bo lubia udawac niezalezne :) A reszta dupek to raczej latwa ale to dziala w ta samo strone :) Facet niezalezny ktory udaje twardziela nie potrzebujacego kobiet ma zajebiste powodzenie

Gość pluto18
Zawsze kobiety byly latwe :P zadna nowosc zreszta

Gość BSA
Dampfkraftwagen-Niemcy brali dzieci tylko przebadane przez Niemickich antropologów, którzy stwierdzali że rasowo są Nordykami. Skoro Nordyk mieszkał w kraju Słowian, to chyba logiczne że nie mógł być polakiem żydzie!!

Wać pan piszesz brednie. Poza tym przeczysz pan sam sobie . . . Zadziwiające z jaką zwinnością zmieniasz pan zapatrywania. Bowiem sam pisał żeś ,, że słowianie są dłamem Aryjczyków. To po primo. Po secundo, dzielił żeś pan Polaków na prawdziwych i nieprawdziwych, nie uznając przy tym kresowiaków, za prawdziwych Polaków. Po tertio wreszcie żadna duża grupa Niemców nie zostala w Polsce spolonizowana. Jedynie nieliczna grupa czesko-niemieckich osadników, których Łokietek sprowadził do pierwszych polskich miast . . . Mam swoją tezę, co do celowości działań Lebensbornu, ale nie będę o tym tu sią rozpisywał . . . A wać panu Valium zalecam . . .

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Kobiety są bardzo proste. Im więcej zainwestujesz tym więcej dostaniesz.

Gość onatolubi
"Dziewczyny kochaja historie jak z bajek i jak im sie bajki wciska to chetnie kupja takie brednie. To jest naiwnosc inaczej. No takie juz sa co zrobisz" Jestem kobietą i tak, to prawda :D

Gość onatolubi
" Kobiety są bardzo proste. Im więcej zainwestujesz tym więcej dostaniesz." to też prawda ;)