Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WHYywhy26

Dlaczego trafiam zawsze na facetow ktorzy nie chca sie wiazac ?

Polecane posty

Gość GŁUPOLLL26
ja nie tylko chce sexu ale tutaj pełno debili pisze nie wiem co wam to daje te podszywanie jak ktoś normalnie chce popisać ?

Gość Sama zrobiłaś sobie łatkę
kobieta tylko do seksu to co teraz wydziwiasz

Gość WHYywhy26
JAK POZNAJE FACETA TO NIE MAM NAPISANE NA CZOLE UPRAWIALAM SEX A NIE BYLAM W ZWIAZKU

Gość nie mogęęęęęęęę
dziwa umawiala sie na seks a teraz szuka porządnego haha dobre, szukaj dziwkarza bo sama jestes dziwką

Gość WHYywhy26
CO za brak kulturalnosci bylam w zwiazku 7 lat wiec nie nazywaj mnie tak to normane jak sie jest blizej 30 ze nie miallam jedneg faceta

Gość nie mogęęęęęęęę
masz racje teraz to normalne byc szmatą

Gość WHYywhy26
szukam od roku wiec faceci sie zachowuja jak dz.. bo nie chca zwiazku

Gość GŁUPOLLL26
ja też mam podobną sytuację do ciebie i wiem, że w tym wieku coraz ciężej kogoś znaleść wolnego i wartościowego.

Gość WHYywhy26
do nie mogeee : a ty dziewica czy prawiczek ?

Gość WHYywhy26
trudno juz nie szukam nie umawiam sie z nikim bede sama

Gość GŁUPOLLL26
7 lat to dosyć długi związek, jeżeli można zapytać dlaczego sie rozstaliście ?

Gość to nieprawda...
u tych zakompleksionych idiotów, których i tak żadna laska nie chce, to pewnie szans nie masz, ale prawdziwy mężczyzna, w dodatku zakochany, zaakceptuje Cię w całości, bez względu na to, co Ci się przytrafiło. Ja też miałam w swoim życiu takie pół roku po rozstaniu, że chyba przestałam wierzyć w uczucia i zrobiłam to tylko dla seksu. Mój facet o tym wie, a mimo to jest bardzo zakochany i po 2 miesiącach mówi, że chce mi się oświadczyć i to ja go muszę trochę hamować w tych wyznaniach. Nie przejmuj się. Mimo wszystko radzę Ci nie zgadzać się tak łatwo na seks, jeżeli facet nie chce związku. Takie "układy" dobre są dla nielicznych kobiet, które potrafią oddzielić seks od uczuć. Ty widocznie taka nie jesteś i to dobrze. Może potrzebujesz trochę więcej czasu? Nie ma się co spieszyć. W każdym wieku można poznać "tego właściwego". Ja miałam trzy długie związki, a pomiędzy nimi: 2 lata, 3 lata, a teraz minął ponad rok zanim poznałam obecnego. Czasem trzeba trochę poczekać. Nie zniechęcaj się, bądź otwarta i rób to, co lubisz, zrób coś dla siebie po prostu. Facet nie może być jedynym celem w życiu.

WHYywhy26 - a może powinnaś poznając kogoś od razu na wstępie postawić swoje warunki i oczekiwania względem drugiego partnera aby ci napaleni na starcie dali sobie spokój...

Gość WHYywhy26
do glupoll: Wyjechalam za granice do pracy w zawodzie

Gość nie mogęęęęęęęę
nie no dziwą co ja nie ejstem co daje dupy z desperacji tak jak ty, wiec o mnie sie nie martw :D

Gość nie mogęęęęęęęę
ja też mam podobną sytuację do ciebie i wiem, że w tym wieku coraz ciężej kogoś znaleść wolnego i wartościowego. najpierw znaj slownik orograficzny ;) większy pożytek będzie.

Gość WHYywhy26
do nie prawda :dziekuje za jedyna normalna odpowiedz

WHYywhy26 - jeżeli możesz to podziel się tym wg. jakich kryteriów dobierasz partnerów.......może w tym tkwi problem

Gość GŁUPOLLL26
będzie dobrze mi tak dzisiaj tutaj ktoś powiedział więc mam taką nadzieję sytuacja taka jak twoja prawie :P

Gość ttu
Pewnie szuka tylko wysokich i przystojnych.

Gość gfdgdfg
Prawdziwy facet nie zaakceptowałby takiej przeszłości chyba, że jakaś cipa i nieudacznik bez poczucia wartości czy godności. Co to za duma dla mężczyzny wiązać się na stałe z kobietą co miało iluś tam kolesi i to tak o dla zabawy.

Gość WHYywhy26
Potwierdzasz fakt ze nie ma prawdziwych facetow ;)

Gość WHYywhy26
wy wszyscy jestescie prawiczkami tak ;)

Gość była już
ja tam lubię się wiązać, ale moja żona woli, jak mam obie ręce wolne.

Gość krynolinna
autorko, takze bardzo czesto spotykam sie z tym problem co Ty. jestem zalogowana na sympatii. nie poszukuje facetow przystojnych, bo wiem jakie problemy wiaza sie z takimi. kazda baba chcialaby na nim zawisnac itd. wiec szukam facetow normlanych, przecietnych. oczywiscie do mnie takze pisza mezczyzni, rozni jesli chodzi o wyglad. ja stoje na stanowisku bardzo jasnym - interesuje mnie tylko zwiazek. oni podobne rzeczy maja wpisane w profilu, a potem okazuje sie, ze proponuja mi ff. kilka lat temu, kiedy tez bylam zalogowana i poznalam faceta z ktorym bylam w zwiazku 2,5 roku, nie spotykalam sie w ogole z takimi tekstami. czyzby obyczajowosc tak zmienila sie w ciagu kilku lat raptem?

Gość obyczajowosc nie zmienila
sie, tylko jest coraz wiecej meskich ciot i kurwiarzy, wygodnych egoistow:o

Gość offerma
a ja się naprawdę dziwię że są jeszcze faceci którzy chcą się wiązać :D biorąc pod uwagę to jakie są kobiety, oczywiście.

Gość oczywiscie, ze facet placi na
z wybrakowanymi zadna na stale nie zwiaze sie, po co kobiecie wrzod na dupie

Gość offerma
to oczywiste ale nie o tym jest temat. temat jest o tych "nie wybrakowanych" którzy nie chcą się wiązać. nie ma się moim zdaniem czemu dziwić. współczesne kobiety nie znają pojęcia wierności, puszczają się jak latawce w chinach no to po co normalny facet ma się z taką wiązać?