Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumny człowiek

wolność brzmi dumnie

Polecane posty

Gość dumny człowiek

wybieram samotność wole to od tej farsy jaką nazywacie związek czy też tego kłamstwa, którym nazywacie miłość

Gość nikt nie jest wolny
chyba, ze zeyjesz jak pustelnik

Hehe...Niestety rzadko będziesz słyszał to dumnie brzmiące słowo. Częściej natomiast usłyszysz brzmiące nieco mniej dumnie inwektywy typu: prawiczek, frajer i "coś z nim MUSI być nie tak":) POwodzenia;)

Gość dumny człowiek
niewiele mnie to obchodzi co inni powiedzą wiecie co jest najistotniejsze? żyć w zgodzie z samym sobą i nie ulegać obelgi innych osób świadczą tylko jak bardzo są prymitywni i głupi

Gość dumny człowiek
a po co człowiekowi rodzina?

Gość czarny chraktergh
szkoda że ty te obelgi i nie tylko roznosisz

Gość ghnjyuhy45ty
aaa? Instytucja rodzina?Lepiej z doskoku prawda:) też tak uważam

Gość a może po to d
po co?po to aby kształcił swój umysł , duszę ,serce bo wowczas staje sie normalnym wielkim człowiekiem a nie dziwolągiem , bezdomnym , czy egoista , samolubem.

Gość dumny człowiek
czarny chraktergh chyba masz ku temu jakieś dowody, prawda? no bo skoro śmiesz zarzucać komuś coś takiego to musisz mieć solidne podstawy... inaczej to tylko słowa bez pokrycia, anonimowego Internauty... ghnjyuhy45ty samotność, to samotność, a nie z doskoku...

Gość amorfgtjtyu
tak mam powody i zdjecia które zostawiłaś w histori w twoim kompie a ja je odkryłem

Gość czarny chraktergh
samotnicy tacy są co ja za to mogę

Gość dumny człowiek
a może po to d Wybacz, ale nie dostrzegam tego wśród innych osób, które założyły rodzinę. Masz jakieś naiwne i idealistyczne podejście do sprawy. Największe umysły tego świata były dziwakami i samotnikami, zatem czy faktycznie rodzina powoduje rozwój umysłu człowieka, czy tylko stagnację? Jakoś nie dostrzegam tego u żonatych facetów. Człowiek wraz z założeniem rodziny przestaje się rozwijać i ogranicza siebie tylko do podstawowych funkcji poświęcając swoje marzenia dla wyższych celów, dla rodziny. Ustala sobie priorytety i potem okazuje się, że rodzina pochłania go całego i staje się więzieniem dla naszego umysłu. Stan umysłu wcale się nie poprawia. Kompletna bzdura. Dusza i serce natomiast podpowiada mi, że dzisiejsza rzeczywistość jest ewidentnie fikcyjna w swych założeniach. Związki są pułapką, która nie buduje wzajemnych relacji tylko zmuszają człowieka do postępowania wedle schematów narzuconych mu przez innych. Miłość jest tylko sloganem. Co do egoizmu... czy nie jest egoistyczne zakładanie rodziny tylko po to by spłodzić dzieci? Kobiety zazwyczaj taki właśnie maja cel. Pomijam fakt, że pragniecie by mężczyzna zaspakajał wasze potrzeby. Czy to nie jest egoizm? Czy nie odchodzicie od nich tylko dlatego, że nie sprostali waszym wymaganiom? I kto tu jest samolubny? Wole być dziwolągiem w oczach innych niż męczyć się z kimś kto nie pojmuje czym w istocie jest miłość. Co do bezdomności to czy każdy kto nie ma rodziny jest bezdomny? Trochę to śmieszne.

Gość dumny człowiek
Podejrzewam, że mam do czynienia z kimś niedojrzałym i ta dyskusja nie ma znaczenia. Zatem pewne osoby i wypowiedzi będę po prostu ignorował.

Gość sięł wymondżać
rozwijaj sie w dumie i wolności wolę nie wnikać w szczegóły :) aa Ty widzisz innymi oczyma, inni z innej perspektywyidzimy czyli zupełnie inaczej ,zresztą skąd Ty możesz znać powyższą filozofię, chyba jedynie z ksiażek {cześc]

Gość co tu gadac hjyk
Zajęci ''nie rozumieją smotników, a samotnicy nie rozumieją zajętych ,ot co

Gość dumny człowiek
oczywiście, że będziecie bronić swojej opcji musicie tak czynić, bo tak was ukształtowało otoczenie tak też jesteście uwarunkowani genetycznie kobieta musi sobie znaleźć faceta bo inaczej nie spełni swojego przeznaczenia szkoda tylko, że robicie to w takim stylu wole być sam i nie brać udziału w tych waszych gierkach i nie, nie użalam się... tylko pisze otwarcie o tym co myślę, co poniekąd mnie gnębi może przez to kilka innych osób zacznie nad tym rozmyślać może ktoś dzięki temu coś zrozumie i uniknie błędu

Gość dumny człowiek
dziwie się także, że mężczyźni dają się omotać tak prostym kobietom, może są równie prości jak i one... tak czy inaczej ja będę ponad to wszystko i wiecie co? ta świadomość daje mi siłę :)

Gość traume masz :Ddf
bidak od siedmiu boleści :)) produkuje idiota i nikt nie chce z pajacykiem gadać

Gość ale zgubni ludzief g
ciesze sie że mam wyśmienitego meżczzynę o zupełnie odmiennych poglądach :) oj musisz być nieźle wyrafinowany, gdyby faceci mieli takie same zdanie jak szaman? matko nie wyobrażam sobie tak musi miec chłopina traumę, przez kobietę

Gość cieżko z takim by byłofg:D
pustelnik :) miłośc jest ale nie musi być przypieczętowana dziwacznym ślubem. Cieszę sie obecnie też wolnością i mam przy boku osobę bliską memu sercu. Jeszcze zawyjesz za tą pustą kobietą! Tego cie życzę

Gość hjuhjhnjkjmnkl
tak gość :D🖐️

Gość hhhhhrtyhgfds
ukształtowało go otoczenie:D albo cecha czarnego charakteru :D

Gość dumny człowiek
po co staracie się mnie analizować czy nie lepiej odnieść się do tego co napisałem?

Gość dumny człowiek
kocham meżczyzn dzieci ministrantów i kobiety z krzywymi pytami

Gość dumny człowiek
marny ten podszyw

Gość ailemaszlat
a ile masz lat dumnyczlowieku?

Gość dumny człowiek
gdzieś 58

Gość ailemaszlat
a ak naprawdę? Co się stało, że postanowiłeś samotnie żyć? Samotność nie brzmi dumnie, wiesz o tym? A co z żoną? Dziećmi? To nieprawda, że przy innym człowieku nie możemy się rozwijać.

Gość dumny człowiek
jak uzasadnisz stosownie po co jest Tobie potrzebna ta informacja to może ją zdradzę