Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysaa

Rodzice..

Polecane posty

Gość Rysaa

Otóż mam problem związany z tym, że nie mamy sie gdzie widywać z chłopakiem.. Mój tata jest alkoholikiem to u mnie odpada, a u niego też ponieważ jeździliśmy do niego byliśmy może z 6 razy (nie poznałam jego rodziców) i ostatnio jego mama stwierdziła że nie życzy sobie żeby on mnie woził do siebie cały czas ponieważ wszyscy jeżdżą do dziewczyn a on mnie musi wozić do siebie... i że jestem obcą osobą i on ma do mnie jeździć a nie odwrotnie.. zrobiło mi sie przykro no ale trudno.. I obawiam sie że mnie nie zaakceptowała.. Bardzo kocham chłopaka i to właśnie on jest w moich planach na przyszłość i też chciałabym być zaakceptowana przez jego rodziców.. co mam z tym zrobić? czemu jego mama nie chce żebym bywała u nich w domu..

Gość chyba z powodu ze twój
ojciec jest alkoholikiem wiec jegomamie to nie pasuje bo uwaza ze dziecko alkoholika jest zepsute bez uray ale ja tak mysle

Gość chyba z powodu ze twój
ojciec jest alkoholikiem wiec jego mamie to nie pasuje bo uwaza ze dziecko alkoholika jest zepsute bez urazy ale ja tak mysle

Gość Rysaa
Ona raczej nie wie że mój ojciec pije.. chłopak jej tylko powiedział że nie może do mnie jeździć, nie pytała czemu..