Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusiashop.pl

Podoba wam się ta torebka?

Polecane posty

Całkiem fajna choć nie lubię czarnych torebek. Mam trochę podobną jasnobrązową. Duża , praktyczna, trwała Twoja ma jednak jedną wadę, jest wykonana ze skóry ekologicznej, nie prawdziwej, nie polecam

Gość dusiashop.pl
fakt ze skóry ekologicznej. A ta jest ze skóry naturalnej.. http://dusiashop.pl/torebki/torbka-skorzana-podwojna-szczegoly.html Ale co mnie zadziwia u klientek,to to,że cena za wysoka jak na skórę 270-300 zł,To nie jest dużo.Najlepiej żeby torebki dobre ,ze skóry naturalnej kosztowały tyle co z ekologicznej,a tak się nie da...

Gość dusiashop.pl
dzisiaj dostałam maila,czy nie obniżę ceny,ja na to że tak (bo zawsze można się ze mną targować a Pani ,że na 170 zł) to taniej niż ja sama ją kupiłam jako klient hurtownik.

Gość dusiashop.pl
Nie ja już taką mam, a najlepiej to bym każdą chciała którą sprzedaję. Co sądzicie o torebkach jakie wystawiam www.dusiashop.pl

Gość dusiashop.pl
tez,ale powoli rezygnuję :) Duzo klientek przeszło a allegro bezpośrednio do mnie do sklepu z czego się bardzo cieszę Allegro mnie wykańcza

Gość dusiashop.pl
wolę to co allegro zabiera aby było darmową wysyłką dla klientki:)

Gość dusiashop.pl
mam trzy kolory wiśniowy,czarny i camel

Gość dusiashop.pl
Wiśniowa została tylko jedna :)

Gość dusiashop.pl
A co sądzicie o portfelach-100% skóra,na razie mam tylko w ofercie z.ricardo bo wg mnie jedna z najlepszych producentów no i Polska górą a nie chiny :)

Właśnie niedawno kupiłam 3 torebki, jedną taką samą, jak ta z linka, ale jeśli jesteś tą osobą, o której myślę z Allegro (nick masz na L?) to chyba lepiej żebym zapisała stronkę zanim mi znikniesz :D

Gość dusiashop.pl
nie na allegro sprzedaję jako dusiakowal( nick allegro ale na stronce allegro jestem dusiashop.pl Niestety ale zapraszam do siebie- daje upusty no i przede wszystkim darmowa wysyłka :)

He he, już myślałam, że kupiłam u Ciebie, ale byłby zbieg okoliczności ;) To wszystkie ze skóry jakie masz? Planujesz rozszerzenie oferty w przyszłości?

Gość dusiashop.pl
oj tak,czekam na nowy rok 2013 i nowości,bardzo dużo sprzedało się mi na święta torebek z filcu i torebki kuferki ćwieki to był pogrom.

Gość dusiashop.pl
zupełnie dwa różne style

Gość dusiashop.pl
co do zwiększenia sortymentu co cię interesuję mogę się zorientować u importerów i porducentów

Jakieś inne modele dużych torebek ze skóry. Będę zaglądać :) jak będę potrzebować torebki to zerknę i do Ciebie i na Allegro Pozdrawiam

Gość dusiashop.pl
zapraszam:) Miłego i spokojnego wieczoru :)

Gość dusiashop.pl
Widze,że bardzo dużo z was przegląda teraz mój sklep co sądzicie o sklepie. Pytam się,bo jestem ciekawa krytyki nikt tak nie ocenia sprzedawcy jak klient :)

Gość lili2000
fajna bo prosta.

Gość luizakupuje
A te 5 % to dla każdego bo ja bym kupiła tą skórzaną ale wiśniową- jest sliczna :)

Gość dusiashop.pl
Witam Podaję wam maila do siebie biuro@dusiashop.pl więcej o rabacie podam w mailu-piszcie :)