Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka23XXX

Zazdrość "brania" u facetów

Polecane posty

Gość Dorotka23XXX

Jestem młodą ,23letnią dziewczyną;dziewczyna rozrywkową.Lubię imprezy,bale i używanie życia.Spotykałam się z wieloma facetami i z wieloma spałam-nie jest to dla mnie temat tabu.Wiele osób uważa mnie przez to za "szlaufa" tylko nie wiem dlaczego.Czyżby z zazdrości?Zazdrościcie panienki dziewczynom ,które mają "branie" na każdym kroku i mają więcej partnerów łóżkowych niż Wy nie będziecie miały nigdy?Kobiecinki mówią ,że szukają facetów z wnętrzem ,ale tak naprawdę każda chce być rozchwytywana i rozbierana wzrokiem. Każdy marzy o tym by co miesiąc będzie mieć faceta ,który będzie jej rozkładał nogi i chlapał minetę. TYLKO SIĘ OSZUKUJECIE !

Gość kremówka na deser
mi tam wystarczy jeden fajny facet :P

Gość eererrrr
po prostu ejstes zwyklą dziwą, ludzie sie tobą brzydzą, nikt ci nie zazdrosci bo i czego, ze po tylu kutasach skakalas? obrzydzenie i tyle.

Gość Dorotka23XXX
Sama mam koleżanki ,które ma imprezach siedzą cicho i się ukrytkiem za facetami oglądają ,a potem mówią sobie "jak ja bym sie z nim chciała przespać", chociaż oficjalnie szuka tego jedynego

Gość Dorotka23XXX
Zazdrościcie tylko się oszukujecie.Po to tutaj napisała żebyście się wkurzali :) Każdy z Was by chciał mieć stado kobiet i każda z was by chciała mieć stado facetów. Jak np wytłumaczycie potem to że zdradzacie? Skaczecie innemu do łóżka bo wasz wam sie znudził

Gość Kaspijski
Coś w tym jest,ale piękno wewnętrzne i tak wszystko przebija.Seks w takiej formie to tylko wymiana usługowa.

Gość eererrrr
sorry mnie obrzydza takie skakanie po kutasach, mi wystarczy 1 facet na cale zycie, czasem sie to nie uda wiadomo, z jakims nie wyjdzie i wtedy rozpacz, dlatego nie rozumiem takich kobiet co trzeba miec we lbie

Gość kremówka na deser
możesz wierzyć albo nie ale jak się zakocham w 1 facecie to już o innych nie myślę, więc jeden mi wystarczy, naprawdę :P

Gość jollka777
Jest w tym jakaś prawda. Kiedyś miałam znajomego który wyznał mi kiedyś kiedy się ... że kiedy robił to ze swoją dziewczyną to myślał o innej żeby dojść. niektórzy po prostu nie nadają się do związków monogamicznych.

Gość A kim są co wy?
Jesteś Ty i wszystkie inne kobiety? i do tej całej reszty mówisz? :D Twoje życie rób co chcesz, ale próbowanie wmówienia sobie, że to zazdrość świadczy o tym, że jednak Cię gryzie coś. że chyba nei jesteś taka pewna swoich racji skoro wgle przejmujesz się co kto może powiedzieć. a prawda jest taka, że każda dziewczyna może wielu partnerów mieć i to niezłych pod względem fizycznym, bo nawet jeśli dany facet na dłuższy związek szuka kogoś innego to dla laski do jednej czy kilku nocy są mniejsze wymagania. tak samo działa to u kobiet, nie da się twierdzić, że duża ilość osób była na poziomie i się z nimi przespaliśmy bo to nielogiczne, wyższy poziom ma to do siebie, że mało osób go ma

Gość khjhhgvghvbghg
mendy ;p