Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DANUTA666

Okres duphaston a ciąza ?????

Polecane posty

Gość DANUTA666

Chciaałabym zapytać czy któraś z was była w podobnej sytuacji a więc przejdzmy do rzeczy (okres przed duphastonem 18.11... Brałam duphaston na wyregulowanie miesiaczki zazywalam go przez 5 dni 2 razy dziennie. Po czym odstawiłam tak jak zalecił lekarz. W 2 dniu (18.12 )od odstawienia pojawił się okres (rozpoczecie antykoncepcji hormonalnej MIDIANA) przez 2 dni był obfity żywa czerwona krew po czym przerodził sie w plamienie brązowawe trwało to wszystko 6 dni w pierwszych dniach strasznie bolal mnie brzuch tak samo jak przy miesiaczce . Dziś czuje ze moje piersi staly sie strasznie wrazliwe widoczne sa zyly na piersiach czuje ból są strasznie ciezkie i swedza... do tego mam ciagle mdlosci palilam papierosy teraz nie moge bo zaraz chce mi sie wymiotowac podobnie z alkoholem... Wczesniej z mezem praktykowalismy stosunek przerywany... Czy to moze byc ciaza moze duphaston wspomógł zaplodnienie i czy mogl wywolac krwawienie pomimo ciazy???

Gość DANUTA666
prosze pomozcie

Gość ciezarnaaAaA
Moze e ciaze zaszlas przed duphastonem

Gość Przy braku
duphastonu łatwiej jest zajść w ciąże.

Gość Przy braniu*
przepraszam za pomyłke :)

Gość ciezarnaaAaA
w czasie kiedy bralam duphaston nie kochalismy sie w ogole to bylo przed braniem stosunek przerywany;/

Gość KARINKA88
odswiezam

Gość glupota ludzka nie zna granic
okres dostalas tak jak powinnas dostac po odtsawieniu hormonu wiec co ty jeszcze kobieto wymyslisz? 6 dni okres w ciazy ??? chyba zartujesz.

Gość DANUTA666
Podobno moj pecherzyk nie pekl czyli nie bylo owulacji i zrobila sie torbiel krwotoczna o wielkosci 5 cm jeszcze w poprzednuim cyklu , dlatego tez miedzy innymi bralam duphaston....

Gość malamiiiiiiii
odswiezam jestem w podobnej sytyacji i nie wiem co mam myslec