Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia0RHplus

zero życiowe

Polecane posty

Jestem nieudacznica życiowa nie mam przyjaciol znajomych zero życia towarzyskiego nigdze nie wychodze tylko siedze w domu nie mam tez chłopaka nikt mnie nie chce. Jest ktos jeszcze taki na tym forum?

Gość lisa80
Niemysl tak o sobie za jakiś czas będziesz się. Z tego śmiać

Jejku dziewczynko nie załamuj się tak główka do góry , troszkę wiary w siebie każdy ma jakieś problemy jeszcze spotkasz faceta i wszystko się ułoży

Gość Alchemik23
Nie obwiniaj się tak bardzo:) Nie każdy musi być duszą towarzystwa, myśl o sobie dobrze, to podstawa:) Nie popadaj w mega samouwielbienie, nie w tym rzecz, zaakceptuj siebie i swoje życie takie jakie jest teraz, nie wracaj do przeszłości, staraj się zmienić swoją przyszłość:)

Gość Opagangamstyle
Jesteś karaluchem, zaslugujesz na rozdeptanie... chyba ze masz jakąs fajną fotę, to wrzuć i ocenimy.

Gość to by zależało
Alchemik23 Nie obwiniaj się tak bardzo Nie każdy musi być duszą towarzystwa, myśl o sobie dobrze, to podstawa Nie popadaj w mega samouwielbienie, nie w tym rzecz, zaakceptuj siebie i swoje życie takie jakie jest teraz, nie wracaj do przeszłości, staraj się zmienić swoją przyszłość konstruktywna i mądra rada na kafe, świat się kończy, nie wiedziałam że tego dożyję😭

Gość monsteer
Asia moja imienniczko ! Witaj w klubie ja tez jestem nieśmiała i nie zbyt towarzyska i troche odchodze od mych rówieśników nawet mysleniem o świecie. Zostane starą pnną, juz nawet z rodzicami sie nie dogaduje..

Gość AsiaORHplus
Może wszystkie Asie tak mają.