Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345677654321

Mój chłopak wali konia

Polecane posty

Gość 12345677654321

w trakcie kiedy śpie.lezy obok i wali

A co w tym złego ? Pomyśl dlaczego to robi ? A jeśli Cię to obudzi to może weź sprawę w swoje ręce i mu dokończ . Na pewno będzie to dla niego miła niespodzianka .

Gość dmwtj
to ma miekki łeb jak wali go z byka ale moze zdazy do sylwestra latoja wpadnie to mu zaspiwa widziec nie widzebo ni pyton ni orła cien

Gość Rutek 42
Też to robie ale ślubna wyzywa że pościel poplamiona!

Gość jan_oborniak
sluchaj porob mu pałe to mu przejdzie

Gość jak nie jak tak?
a jak mawiał swiety Łukasz: Ch*ja ręką nie oszukasz - także nie zdziw się jak znajdzie kogos do bzykania na boku, to tylko kwestia czasu w takiej sytuacji, no bo ile k*rwa można. Pewnie chłopaczyna czyni starania, ale ty jestes oziebła, pewnie prosi, a ty nic, albo jest z tych co prosic o seks nie beda i woli sobie zwalic niż poniżyć się błagając swoją dziewczyne zeby dała d*py. W takiej sytuacji to ze znajdzie sobie inna to tylko kwestia czasu, bo przy jednej dziurze to i kot zdechnie, taka prawda;) tym bardziej gdy z tej jednej dziury zadnego pożytku.

Gość doświadczony przez życie
A ja bym powiedział, że jest bardzo wyrozumiały dla ciebie, zamiast obudzićcięi wydoopczyć radzi sobie sam jak może. Proponuję zadziałać ze wzajemnością. Gdy będzie oglądał mecz usiądź koło niego i strzel sobie palcóweczkę, żeby nie stracił transmisji.

Gość kachającaruchanko
mój jak ma ochotę to na mnie wchodzi i się nie pyta

Gość martin Schwarzfahrer
aha marti tu była!

Może powiedz mu o tym, że wiesz,to przecież nic złego, powiedz że rozumiesz, że chciałabyś w tym uczestniczyć, że też cię to podnieca, to powinno do niego trafić.

Gość rerzyser - ż
Lusitania - ale Autorka nie pisała , że chce w tym uczestniczyć. Może chce go z tego wyleczyć?

Gość żonka walącego konia
Mój mąż też wali konia. Po 20 latach małżeństwa naprawdę lubię sex ale tak często i właśnie dlatego, że sobie przy mnie wali to go kocham jeszcze bardziej. Nawet jak śpię to bywa, że spuści mi się na tyłek i co z tego??? Jedynie drażni mnie czasami, że mnie to obudzi, ale nigdy nie daje mu tego po sobie poznać. Choć jak się tak teraz zastanowię to autorka jest jeszcze młoda, więc raczej problem leży w jej lenistwie - niestety.........

Gość 12345677654321
Sorki, że nie odpisywałam. Tak się tylko pożaliłam, a tu patrze temat się rozwinął. Jak to pisałam to wieczorem kochaliśmy się jak szaleni, czyli przedwczoraj. Niestety wczoraj, już nie było tak kolorowo. Poszliśmy spać naprawdę zmęczeni. Nie próbował niczego inicjować więc zasneliśmy szybko. W nocy znowu obudziło mnie jego kręcenie się itd. W poblasku światła zobaczyłam znowu jak wyraźnie bez zachamowań walił sobie. Martwi mnie to naprawdę. Czasami mam wrażenie, że ma jakieś zapędy zboczeńca. Jak tak dalej pójdzie to przy posiłku zacznie sobie walić ?!?

Gość vadro
wez problem w swoje ręce....bo z czasem inne ręce moga sie tym zajac...a wtedy zalozysz topic... zdradził mnie

Gość doświadczony przez życie
powinnaś okazać się kochającą dziewczynąi skończyć za niego, najlepiej ustnie.

Gość acordeon
Całkiem normalne zjawisko

Gość gość
zwal mu na swój brzuch

Gość Koleś

Tak w ogóle to coś wam powiem. W filmie Harry Potter i Zakon Feniksa tytułowy bohater, Harry Potter, trafił przed sąd za to, że walił konia poza szkołą w obecności mugola!

A ja lubie sobie siedziec na fotelu z lampka wina  i patrzec jak moj sie rozbiera a potem sie zabawia,czasem konczy czasem nie ale zawsze potem jest ostry sex

Gość martyna

Dziewczyny, jeśli wasz facet sam robi sobie dobrze nie jest zaspokojony w pełni.

Lubię kochać się ze swoim mężczyzną, czasem on chce jeszcze na początku mnie to denerwowało że nie mogłam mu dogodzić.

Kiedyś po pijaku wyznał mi że jeszcze mu się chce że tak go podniecam, nawet po seksie chce mu się jeszcze, mi starczy raz dziennie jemu nie.

Wiecie co robią, biorę go do ręki i sama mu to robię, on mnie wtedy dotyka, jęczy stęka się wyje z podniecenia, rozkładam nogi patrzy sobie dotyka a ja robię mu dobrze ręka. I już sam sobie nie musi walić. Ma mnie i sprawia mi to ogromną przyjemność.

Mi raz dziennie jest nadto jemu, zobaczy tylko kawałek mojego tyłeczka i już mu stoi więc go zadowalam.

Autorka jest niestety samolubna skoro jej męzczyzna sam musi się zabawiać, wiesz jak to się skończy znajdzie sobie inną.