Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonumnocte

seks

Polecane posty

Gość myskaff
14 listopad, a w paz i wrześniu??

Gość bonumnocte
nie mam przy sobie kalendarza, ale z tego co pamiętam to własnie 4-70 dni, jak co miesiąc. nie mam jak w zegarku co 28 dni.

Gość myskaff
Regularny okres nie oznacza 28 dni mozesz go miec regularnie vo 35 dni rowniez?? Jak to nie pamietasz kiedy mialas okres tzn nie zaznaczylas....masakra, wiesz co to dni plodne?? Na podst ilosci dni w cyklu je liczysz.. Kiedy wspolzylas

Gość myskaff
Nie chodzi mi o to jak dlugo masz miesiaczke tylko kiedy we wrzesniu i pazdz zaczal ci sie okres

Gość bonumnocte
spoko mówie że mam je od 4.-7 tzn ze nie jest na tyle regularny że mieć go np. co 35 dni, co nie? nie wime co to dni płodne, tzn nie wiem jak się je oblicza, nie ejstem na tyle zaawansowana ;] tak macie kolejne pole do popisu, ktoś jeszcze sie dołączy żeby mnie upokorzyć, poniżyć, zdołować?

Gość wiesz co Ci napiszę???
myskaff no i jak? masz ochotę na dalsze dyskusje? bo mi w tym momencie ręce opadły ;)

Gość bonumnocte
tak, poszukajcie jeszcze paru hejterów i tyrajcie dalej. pozdrawiam

a ty się sama upokarzasz niestety

Gość lilia85
ten twoj chlopak to idiota nie dosc ze maloletnia bzyka co jest karalne to jeszcze nie jest odpowiedzialny juz za samo to na twoim miejscu bym go w dupe kopnela

Gość bonumnocte
co was nie usprawiedliwia... a chłopak jak chłopak, ja też powinnam myśąlec, inie moge go tylko obwiniać :)

masz 15 lat, uprawiasz seks bez zabezpieczeń, nie masz pojęcia o swoim cyklu- ile trwa, jak długo, nie wiesz jak obserwować dni płodne i jeszcze się dziwisz i fochy strzelasz? no dobra jesteś

Gość myskaff
Chcesz rady to mozemy pogadac przez tel wytlumacze ci cala sprawe??

Gość holly dolly mop
ooo ludzie. jak można z taką "wiedzą"zaczynać współżycie.. ? w głowie się nie mieści. Ja zaczynając współżycie wiedziałam chyba wszystko na ten temat i zastosowałam właściwie 2 zabezpieczenia..a tu małolaty bez niczego ..nieźle. Nie dość, że bez zabezpieczenia to jeszcze kilka stosunków poprzedzanych kąpielą - idealne rozwiązanie:O Jeśli ty nawet nie wiesz jak długie masz cykle(nawet jeśli się wahają to ile? np. od 28-35 ?" to czego oczekujesz od osób na tym forum ?? Czy ty w ogole wies jak dochodzi do zapłodnienia, jak liczy się długość cykli, czym objawiają się dni płodne i kiedy występuje owulacja? Wiesz cokolwiek ?

Gość bonumnocte
nie strzelam fochów. bo chyba czekasz na takie głupie jak ja żeby sie wyżyć... nie ukrywam że nie wiem i nie ukrywam ze jestem nie odpowiedziana i zamiask krytykowania oczekiwałam jakiejś pomocy, bo sory ale od krytyki bede miała rodziców ;]

no to idz do mamy i poproś ja, żeby ci wyjaśniła na czym polega bycie kobietą i jak to wszystko wygląda

a co do pomocy- no cóż, ty jej raczej nie oczekujesz, bo padły tu propozycje i zlałaś je z góry, więc może to provo

Gość myskaff
Skoro od krytyki masz rodzicow na co czekasz, szkoda mi tego dziecka ktore prawdopodobnie nosisz pod sercem.. Masz wogolw jakies objawy tzn bol piersi brzucha,?? Jaki masz sluz

Gość bonumnocte
nie wiem ile macie lat, nie wiem jak wyglądły kiedyś w moim wieku wasze kontakty z mamą. ja niestety nie mam jej za przyjaciółkę.. tym bardziej to jest ten okres gdy rodzice są "najgorszymi wrogami" wiec pójde jak się faktycznie okaże nie daj Boże ż ejestem w ciąży

Gość tak to już jest niestety
Nie ma sposobu, żeby magicznie sprawdzić czy jesteś w ciąży. Kup test, po takim czasie na pewno pokaże ciążę jak coś. I nie dla Ciebie pierwszej w razie czego będzie to koniec świata. Nie Ty pierwsza nie pomyślałaś o zabezpieczeniu i nie ostatnia. Rodzicie się wkurzą, opierdolą i słusznie. Bo chcieliście bawić się w dorosłych a jesteście bardzo nieodpowiedzialni. A teraz niestety trzeba będzie się zachować jak dorośli i udźwignąć cały ciężar związany z odpowiedzialnością za nowe życie. Chciałabym móc napisać, że będzie dobrze. Ale chyba sama wiesz, że w życiu różnie się układa. Obyś tylko nie została z tym sama. Jak wiesz, że będziesz miała wsparcie w którejś z dorosłych bliskich osób (babcia, dziadek, ciocia), to wal najpierw do nich i z nimi do rodziców. A test radziłabym zrobić w towarzystwie chłopaka, niech od razu do niego zacznie docierać, że wszystko się zmieni.

Gość bonumnocte
no to to mi chodziło myskaff. wolałam z kimś pogadać niż szukać suchych informacji w necie.. nie mam, jedynie okres.. a śluz biały jak dotychczas

Gość myskaff
Ja urodzilam dziecko w wieku 20 lat i czulam ze jestem za mloda bo uprawialam x bez zabezpieczenia, bylam zszokowama na 1 roku studiow...

Gość myskaff
Bialy gesty sluz mialam na poczatku ciazy

Gość bonumnocte
On wie o wszystkim i wiem że nie spieprzy jak przyjdzie co do czego, co jak co ale tego jestem pewna, jeste odpowiedzialny, może nie w tym przypadku ale dojrzał do bycia razem. zaraz mnie kotś styra że gówno wiem o dojrzałosci, że jesczze sie okaże że mnie zostawi z dzieckiem ale mówie jak jest

Gość bonumnocte
nie nie, nie jest gesty. taki jak zawsze przez ten okres miedzy miesiączką..

Gość bonumnocte
sama widzisz, bez zabezpieczenia. chociaż byłaś starsza to już lepiej, ale jezeli chodzi o świadomośc konssekwencji to chyba niczym sie nie różnimy, wiec proszę o troche zrozumienia

Gość myskaff
Dni plodne to dni w ktorych mozesz zajsc w ciaze sluz jest wtedy przezroczyste i jest go duzo owulacja nastepuje w polowie cyklu i 4 dni w prawo i lewp od środkowego dnis cyklu to dni plodne w tych dniach jest najwieksze prawdopodobieństwo ze mozesz zajsc w ciaze

Gość bonumnocte
ale jaki jest ten cykl ? skoro mam nieregularnie

Gość myskaff
Z tym ze ja bylam ze swoim obecnym mezem od 4 lat a i jest on ode mnie o 4 lata starszy... Pobralismy sie jak bylam w 2 mies dzis mam 29 lat i mamy dwoje dzieci, ja skonczylam studia maz tez jestesmy i byliamy niezalezni taka jest roznica

Gość bonumnocte
no racja, ale sam fakt, też nic nie planowane, tylko ze pewnie chciane ;p

Gość myskaff
Sluchaj np masz okres 1 grudnia i miesiaczkujesz co 30 dno wiec owulacje masz 14 grudnia od 10 gr czyli 4 dni od 14 gr zaczynaja sie dni plodne i trwaka do 18 grudnia