Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonumnocte

seks

Polecane posty

Gość myskaff
Chciane i to bardzo ,szok trwal jakis mies ale pozniej byla wielka radosc!!

Gość bonumnocte
ale skoro mam nieregularne, nie mam że co np.30 dni moge mieć co 30-35 nawet

Co wytak tyracie ta dziewczyne? Bo mloda i seks bez zabezpieczenia uprawia? A czyja to jestku*wa wina ja sie pytam? Zacznimyod edukacji w szkolach i przez rodzicow a pozniej mozna miec pretensje do dzieci! Skadmaja wszystkoo seksiewiedziec? Zrob test kochana a pozniej mozna zaczac siemartwic,nie ma co sie stresowac nazapas, ale na przyszlosc radze poszukac informacji natematcyklui antykoncepcji, abyniechcianej ciazy uniknac :)

Gość myskaff
Kiedy wspolzylas?? W plynie ktory mezczyzna wydziela przed wytryskiem tez sa plemniki...stosunek przerwywny CZASAMU NAWET jest bardziej korzystny dla możliwego zajscia w ciaze to nie metoda antykoncepcji

Gość bonumnocte
taa, zawsze chciałam być mlodą matką, nie przypuszczałam że aż tak, zawsze chciałam mieć pełno dzieci (oczywiscie byłam świadoma utrzymania tej rodziny zeby nie było kolejnych powodów). i wiem że ogromna krzywdą dla dziecka byłoby tak wczesne przyjście na świat. nie powiem że nie chciane, może nie w pełni tego słowa znaczeniu. tylko ten wiek, kiedyś to ine było problemem, jakoś kobiety też nie były tak świadome... ale w tych czasach, to koniec świata. wiem,ze nie jestem jedyna, ale własnie teraz potrzebuje troche uwagi, jakiegoś zdania osoby która wie jak kto jest

Gość bonumnocte
ja wiem że tu jest dużo omjej winy, nie można wszytskieog zwalac na eukacje, w dobie internetu i telewizji wsysztskiego mogłam się dowiedzieć.. ale dziękuję baaardzo :)

Gość myskaff
Ale jak upriac sex to juz nie trzeba uczyc? W szkoke od 13 roku zycia ucza skad sa dzieci przeciez nawet 11 latek wie ze nie z kapusty :-)

Gość bonumnocte
no nie popadajmy w paranoje..sam fakt, nie chce sie usprawiedliwiać to bo nie o to chodzi ale to i tak nic nie da, musieli by porozmawiać z każdym zosobna, a na to szkoda im czasu, a dyrekcji pieniędzy. mówi nauczyciel WDŻtu do całej klasy że mają się zabezpieczać, a każdy że wie że nie jest taki głupi, a jednak

Gość myskaff
Mam kolezanke ktora urodzila majac niecale 17 lat.. Aszla przed 16 smiali sie z niej matka ja wygonilq z domu, dzis ma 3 dzieci.. Jej facet i ojciec dzievi jest palestyńskiej srszym o 20 lat od niej i ma.4 dzieci z 1 zona to jest katastrofa, obydwoje nie maja pracy zyja z panstwa i pożyczają po ludziach.... Nie martw sie bedzie ok nawet jesli jestes w ciazy

Gość myskaff
Sory za bledy ale pisze z tel

Gość bonumnocte
wiem że w pierwszym momencie to byłby szok, dla wszytskich. i nie zdziwiłabym się gdyby tata mnie wyrzucił z domu, chcociaż zawsze powtarza że jestem jego córeczką i wiem ż ekocha mnie nad życie, ale jest narwany i najpier robi późnije myśli, może mam to po nim ;) na poczatku było by ciężko, ale z zczasem, kto wie... :) ale mam nadzieje że ta cała sytuacja okaże się nieprawdą. za to bede miała nauczkę na całe życie, teaz cały stres, ale dziękuję za pomoc, szczerze dziękuję

Gość myskaff
Stres zmiana pogody antybiotyki przeziebienia moga opoznac okres....Ale mozesz byc tez w ciazt, szkoda mi cie bo jetes w gimnazjum i sama jeszcze jestes dzieckiem...a maly bobas to wyrzeczenia odpowiedzialnosc praca 24 na dobe

To ich nauczanie to moga sobie w doope wsadzic. Pamietam moja edukacje seksualna w szkole. Jakies pierdoly o ksieciu ktory obsypie cie kwiatami itp. Zadnychkonkretow. Zero rozmowy o sposobach antykoncepcjino chyba ze ktos slowa: trzeba zakladac prezerwatywe uzna za takowa rozmowe. Nie chce nikogo usprawiedliwiac ale zeby wymagac od tych daieciakow trzeba im najpierw dac wiedze i nauczyc z niej korzystac.

Gość bonumnocte
wiem, to zmieniło by wszytsko. z pomocą rodziców dałabym rade.. ale bez wykształcenia, tylko z niepełnym gimnazjalnym jak narazie, było by ciężko, a chłopak sam by nie zarobił, tym bardziej że my należymy do tej "średniej klasy", nie żyjemy bardzo ponad stan, a tu jeszcze dziecko. nie wspominając o plotkach

Gość myskaff
Ja chodzilam do siostr zakonnych w poznaniy do Lo gdzie na religii mowiono ze pocalunek jest zadza i grzechem o sexie nie wspomne ale na biologii w podawowce uczono jak liczyx dni plodne

Gość bonumnocte
u nas w szkole to tylko na WDŻcie, a tak to temat taboo normalnie

Gość myskaff
Ludzie zawsze gadaja.... Kiedy chcesz zrobic test

Gość bonumnocte
ogólnie jest tak, że to jest mała wioska i każdy tu się zna, no przesadziłam, ale moich rodziców każdy zna wiec ja też za tym ide. wiec jakbym się pojawiła w aptece po test to by plota poszła nieziemska, wiec poprosiłam przyjaciółkę, jutro pójdzie i wsyztsko bedzie jasne.a el boje się cholernie

Gość myskaff
Dasz znac co wyszlo??? Z jakiego jestes wojewodztwa??

Gość bonumnocte
kujawsko-pomorskie :) masz może gadu, czy facebook'a żeby było łatwiej

Gość myskaff
Po takm czasie mozesz go zrobić w ciagu dnia

Gość myskaff
Moze na tel? Wymienimy sie przez maile

Gość bonumnocte
okej, tusia0989@wp.pl :)

Gość myskaff
Dostalas

Gość bonumnocte
puszcze strzałkę ;p

Gość myskaff
Daj mi twoj ale pusc mi strzalke na moj

Gość myskaff
Jaka masz siec

Gość bonumnocte
plus, taryfa 36i6

Gość myskaff
Tzn ze jak mam sms do plus a free to do ciebie tez? Nie znam sie na taryfach :-(

Gość bonumnocte
to napisz byle co, i sprawdz stan konta, jeżeli zabierze ci jak za normalnego smsa to nie, a jak 9 groszy to wtedy są wszystkie darmowe...