Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minecraft gra

chcę kupić dziecku grę minecreft, jest to w ogóle na płycie? jak to kupić?

Polecane posty

Gość ...........,......
temat był o minecraft, a ta skończyła pisząc o grze w w piłce swojego brata i o wychowaniu dzieci

a ta skończyła pisząc o grze w w piłce swojego brata i o wychowaniu dzieci nikt ci nie kaze czytac moich postow poza tym autorce wszystko wyjasnilam podziekowala, dalsza pomoc byla zbyteczna, pozatym sama sie wdalas w dyskusje wiec o co ci chodzi??

Gość okosmoka
Czy ambitne nie wiem, ale dla dziecka w jego wieku np. Tomka Sawyera, Wakacje w Rozyczkowie, Pinokio. Leniwa matka to ta która zabroni gier, bo sobie coś ubzdurala i gdzieś ma wszystko. Bo trzeba być konsekwentnym i wychowywać dziecko od urodzenia, żeby jako 10 latek wiedział jakie ma obowiązki ( np sprzątanie pokoju, rozładowanie zmywarki, pozbieranie prania), trzeba kontrolować ile czasu spędza przy kompie, dbać o rozwój ruchowy i umysłowy. I uwierz że leniwą matką to ja napewno nie jestem:P

Gość ...........,......
chodzi mi o to, że wszystko sprowadzasz w skrajności. nie każdy rodzic pozwala na to, żeby dziecko się uzależniło. ale zgadzam się z tobą, że to często może skończyć się nieciekawi bo nie wszyscy rodzice są na tyle odpowiedzialni by dopilnować dziecko.

Gość gość
Nie trzeba nic kupować a minecraft pirat niczym się nieróżni od oryginalnego tylko tym że na grze wielo osobowej inni gracze nie widzą "ubranka" postaci a co do pobrania itd tu jest wszyściutko tylko trochę trudniej grę zainstalować a orginalny kosztuje 83 zł Aby się dowiedzieć wystarczy wpisać w yt minecraft 1.6 piracki

Gość Miriamam
O cholera, nawet nie wiem - jakby co to szukaj tutaj: http://konsoleigry.pl/ - dużo jest tych gier, więc może i tak której szukasz ;)

Gość fankagierkomp
to jest chyba w necie, ale gdybyś chciała jakieś inne gry, to ja ci moge polecić konsoleigry.pl - maja mega wybór i dobre ceny :)

Gość gość
kup na minecraft.net

Gość Karol21
Jasne, że jest ja ostatnio zamówiłem w fajnej cenie na: http://sklep.mycraft.pl mają też inne gadżety związane z grą.

Gość gość
Tak ciężko pobrać jakiegoś lanchera?