sexiflexi 0 Napisano Grudzień 26, 2012 j.w od 1.01 mam zamiar zacząć sie odchudzac i tu uwaga!! moj mąz razem ze mną chce zrzucic parę kilo. kto znami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barberka111 Napisano Grudzień 27, 2012 jaka dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jvsxvoix zxvxvxvxvx Napisano Grudzień 28, 2012 ja, ja, oczywiscie ja z wami! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexiflexi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 a wiec tak na początek dieta 10-cio dnoiwa tak na rozgdzewkę. nastepnie dieta ktorą sobie sama wymyslilam+ tabletki odchudzajace+ cwiczenia. mam nadzieje ze bedzie ok. chcialabym conajmniej 20 kg zjechac, wiem ze latwo sie gada ale gozej robi ale jestem po prostu zdesperowana do granic sil. jesli nie teraza to kiedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WesołaMama 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Witam,czy mogę się do Was dołączyć,ale z dietą 1300-1500kcal+ćwiczenia Chodakowskiej-Skalpel Ja zaczynam od poniedziałku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfgfdhb Napisano Grudzień 28, 2012 Widziałam w tesco wielkie kostiumy, bodajże 19 złotych za komplet góra/dół. Wbijesz się w nie już 2 stycznia, a zaoszczędzisz sobie rozczarowań, jojo i innych problemów wynikających z kolejnego dietowego niepowodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach