Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddde

Nowa moda : Kobiety chcą być samotnymi matkami

Polecane posty

Gość offerma
"Facet to marudzi jak ma sie zajac dzieciakiem przez godzine...on by wolal piwo i popatrzec w pubie na striptiz." 123 takiegoś sobie wybrała to takiego masz. chyba siłą cię z nim nie sparowali.

Gość Naaaatashaa
a co sie stalo z ojcem ?

Gość Naaaatashaa
hihi na szczescie ja mezatka nie jestem :) ja sie wycofywalam z takiego ukladu i dziecka tez nie ale widze jak jest. Dlatego ubolewam ze dobrego faceta ja nie znaju.

Gość offerma
"Wiem, że dziecku brakuje ojca, potrzebuje go. Mówi "tato" do moich kolegów z pracy, do męża koleżanki. A i mnie przydałyby się "drugie ręce" czasem cięzko jest ogarnąć wszystko samodzielnie." 123 no to jest oczywiste, normalne i zgodne z naturą. po coś ewolucja tego ojca wymyśliła. gdyby nie był dziecku potrzebny to by go nie było.

Gość Naaaatashaa
ja widze jaki jest udzial faceta w rodzicielstwie ! i rece opadaja.

Gość Naaaatashaa
hahaha no zeby dziecko znalo roznice miedzy dobrem a zlem :D:D:D

Gość versace1
oczywiscie zdarzaja sie wyjatki- wzorowi ojcowie ale to jest obecnie zadkosc

Gość offerma
no z gwałtów te dzieci nie pochodzą. a obecne podejście kobiet to jest takie: "rżnąć się na prawo i lewo a potem aborcja". a w pewnym momencie im "zegar biologiczny" zaczyna łomotać i wtedy "ojca" szukają. historia simona mola mówi o współczesnych "młodych, wykształconych kobietach" wszystko. gdyby nawet nie roznosił hiva to właśnie jedna z drugą zapłodniona przez niego by tu narzekała jaki to z niego ojciec co się dzieckiem nie zajmuje. ale przecież o tym to od samego początku mowy nie było a jednak panienki jedna za drugą leciały się z nim bzykać i to bez zabezpieczenia. i to bynajmniej nie był polak, choć na polaków tak lubicie narzekać.