Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia niunia

przed operacja plastyczną

Polecane posty

Gość ewunia niunia

dobra rada, zanim zdecydujecie się na operacje plastyczna poczytajcie sobie opinie o różnych lekarzach, nie tylko o tym wybranym. Szczególnie te negatywne, ludzie opisują niudane zabiegi typu niedomykające się powieki, nierówne piersi, krzywe zapadnięte nosy z dusznościami itp. Wlos się jeży na głowie ile tego jest. Operacje plastyczne moim zdaniem to głupotaj jeśli ktos nie ma problemu niech zafunduje sobie operację!

Gość chirurgia plastyczna
została wymyślona, by ratować żołnierzy walczących podczas II Wojny Światowej. Gwiazdy szybko zaczęły z niej korzystać, by poprawiać swój wygląd. Czy naprawdę tego potrzebują? Jak bardzo przesadzają w swoich staraniach, by zatrzymać proces starzenia się?

Gość Gdwaqbfjf
Operować bedą sie ludzie coraz wiecej inie długo cieżko bedzie kogoś spotkać kto sie temu nie poddał . Problem polega na tym zeby nie operować sie u młodych nieodpowiedzialnych lekarzy bo oni często nic nie potrafią i eksperymentuja i dopiero sie uczą . Wpadki zdarzają sie każdemu . Każdy chce poprawić swój wygląd a ten który mówi ze nie chce to nie ma na to pieniędzy bo gdyby miał to tez by to zrobił. W Polsce jest duzo partactwa.

Gość życzę tylko
temu, żeby codziennie rano szykując się do pracy musiał maskować swoję twarz, jak ja. Oby co rano wyjście z domu wiązało się z wielkim stresem i nerwmi.

Gość czy lekarz
który ma same pozytywne opinie jest wiarygodny? "Opinie typu fajny lekarz, polecam"

Gość oczwiscie ,ze nie
Nie ma lekarzy ktorzy maja same dobre opinie. TACY LEKARZE KTORZY MAJA SAME DOBRE OPINIE TO ZAZWYCZAJ SAME PARTACZE!

Gość zgadza sie
a dobe opinie pisza sobie sami lub naganiaczki podaja sie za pacjentki i wystawiaja im pozytywy, a negatywne opinie maja usuwane

Gość czyli jak jest
napisane profil zweryfikowany tzn. że są usunięte negatywne opinie?

Gość Miss u buntu z haczykiem
Jaka jest różnica między seksem małżeńskim a pozamałżeńskim? - Mniej więcej taka, jak między świniobiciem a polowaniem.

Gość nie zmieniaj tematu
Jeżeli seks z żoną porównujesz do świniobicia to kondolencje dla partnerki. Żałosne!

Gość zgadza sie
jak masz w profilu lekarz: "profil zweryfikowany" tzn ,ze lekarz przejom nad nim kontrole , i co niektorzy niedopuszczaja zlych opini,a zazwyczaj sa to lekarze ktorzy maja same pozytywy. a jezeli pod nazwiskiem widnieje napis na zolto " to twoj profil?- przejmij nad niem kontrole. to znaczy ,ze lekarz nawet tam nie zaglada. Wiekszosc lekarzy ma zweryfikowany profil, i nie wszyscy usuwaja zle opinie. np jest jeden lekarz co pacjentka wystawila mu zla opinie, a on pod ta zla napisal odpowiedz, ale jej nie usunal! to jest poprostu nie mozliwe aby lekarz nei mial ani jednej zlej opini, a moim zdaniem tylko jedna opinia tez nie jest wiarygodna, bo mogl sobie ja dla niby wiarygodnosci jedna zachowac!

Gość nie się co sugerować
takimi rankingami? Jak więc znaleźć kompetentnego lekarza? Wiem najlepiej poczta pantoflową, ale jeśli takiej się nie ma to jak? Czy intuicja wystarczy ?

Gość oczywiscie ze nie!!
rankingi to sciema! Nie wchodzic tam wogole! Gdzies w temacie uwaga na rankigi lekarzy czy cos takiego. Pisze lekarz jak przyszli do niego i powiedzieli ze za oplata 2 tys zl bedzie mial same dobre opinie . znajdzcie temat i sami przeczytajcie. Facet sie nie zgodzil i nikt nie moze dodac dobrej opini na jego temat. I co wy na to? zaklamane ludzie. za kase by wlasna rodzine zywcem zakopali!

Gość zauważyłam tylko
na tym forum trudno o wiarygodne informacje. Raczej odradzam sugerować się z tąd czymkolwiek

Gość pasi-konik
sa lekarze op. plast. perfekcyjni, robilam kilka op. wiec wiem ,polecalam tu jednej ,- na jej prosbe, i coooo ! ...- na koniec napisala mi pare malo milych slow, hmmm. -nie wiem moze psychol ...

Gość ta żartujesz
ty polecałaś komus lekarza? A kto to taki i dlaczego jesteś na tym forum?

Gość nieeeeeeeeeeeee
na tym forum sie nie ufa. zaklamani ludzie polecaja nieodpowiedzialnych lekarzy ktorzy nie maja klientow ( nie wszyscy oczywiscie, bo sa tu tez uznane nazwiska), ale sa tu niezadko polecani jacyc dziwni nieznali lekarze . Szukac lekarzy na innym forum!

Gość pozostali
decperaci

Gość pasi-konik
juz mam wolne wiec popisze troszke, mysle ze nie bede juz nigdy polecac, ja nie mam w tym ukrytego interesu, poprostu juz nie to co bym chciala miec -teraz np. piersi- a wczesniej mialam juz pare op. u kilku lekarzy, nos mialam "robiony" trzykrotnie, dlatego wiem co to bol, -lamanie kosci nosa- i totalny strach, a mimo wszystko chcialam tego bo mialam moje "wizje" idealnego nosa, a dopiero podczas pobytu w szpitalu-klinice mozna na wlasnej skorze sie przekonac ktory lekarz jest dobry i co potrafi "zrobic", a juz napewno taka osoba jak ja, ktora musi miec to idealnie-czytaj perfekcyjnie, a ze poczytuje sobie kafe, to poprostu - nie mam co robic i aby nie zapomniec jezyka pisanego po kilkunastu latach poza krajem (czuje ze robie bledy) no wiec dlatego czytam niemal wszystko co sie na kafe "nawinie" a przypadkiem tu jestem, a z tego co widze to -polecanie- tu jest raczej ryzykowne hmm... nie rozumiem po co zakladacie forum aby nikomu nie ufac ? - a i jeszcze jedno, ja jestem na kafe, a nie na typowym forum dla lekarzy, wszystko to dla mnie jest spontaniczne i nie ma "ukrytych celow" jakby ktos mogl pomyslec przynajmniej ja tak to odbieram...

Gość no wiesz jesteś
mało wiarygodna, jeszcze tyle robiłaś operacji. Ale jeśli chcesz to prześlij na mail zdjęcia i podaj nazwisko lekarza.

Gość pasi-konik
moglam sobie pozwolic na kilka op. bo sporo zarabiam , no tu gdzie jestem normalnie wlasciwie, gdy pracuje kilka osob- to mozna troche odlozyc nawet w miesiac czy dwa,( nie wiem teraz jakie sa ceny) tak robilam jeszcze inne op. -"robilam"powieki bo byly troche obwisle i podciaganie twarzy,wygladzanie twarzy nie pamietam fachowych okreslen,nie mam zdjec, (oczywiscie mialam robione)ale po coz mi one, mysle ze jesli natura nie dala dosc urody, to przeciez mozna troszke nature "udoskonalic"od tego sa dzisiaj fachowcy i specjalisci, czy sie myle ?

Gość pasi-konik
a i zapomnialam o ustach, pogrubialam usta dwoma metodami, fajna sprawa , naprawde oplaca sie troche odlozyc, aby wyjsc z kurnika heeh!...

Gość ja nawet gdybym
100000zł zarabiała miesięcznie, nie udam się juz na żadną operację. Mam dosyć ukrywania się, zasłaniania nosa czym się da! A TY możesz robić sobie operacji ile chcesz, zacznij od głowy! pozdrawiam

Gość pasi-konik
przeczytalam , no coz mozna dodac, zycze powodzenia !

Gość ewunia niunia
do pasi-konika podziwiam Cię,że mimo tego, że nos robiłaś trzykrotnie zdecydowałaś się na następne operacje. Ciekawi mnie co takiego było nie tak po pierwszej operacji nosa?

Gość #0
pasi-konik to ile ty masz lat ze tyle operacji przeszlas ? i czemu az tyle razy nos poprawiany??

Gość pewnie ma ze 130
a wygląda na 18

Gość pasi-konik zaglądasz
tu jeszcze, to dlaczego miałaś, aż trzy operacje nosa?

Gość przeczytajcie..
Przeczytajcie to. Sama jestem po niudanej operacji, i po faktach czlowiek zdaje sobie sobie dopiero sprawe po co wogole sie operowal. A lekarze? Poprostu nie moge w to uwiezyc jak moga nie informowac o tak duzym procencie nieudanych operacji. http://kobieta.dziennik.pl/piekna-i-zdrowa/artykuly/310303,zabojcza-pieknosc-operacje-plastyczne-ktore-kosztuja-zycie.html