Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny jest pytanie!

dziewczyny jest pytanie!

Polecane posty

hej:D zastanawiam się nad taką rzeczą...od jakiegoś czasu spotykam się z chłopakiem, coraz częściej się całujemy i przytulamy. ale nie wyobrażam sobie stanąć przed nim nago :( tak strasznie się krępuje...nie mam ciała modelki, małe piersi, grube uda i łydki, duża pupa, cellulit...koszmar, zgroza :( on jest wysoki i ładnie zbudowany, widziałam go parę razy bez koszulki, ma fajne ciało i nie wiem jak zareaguje na moje...tak bardzo bym chciała przejść do czegoś więcej, wydaje mi się, że to ten jedyny ale tak bardzo się boję. czy to mi jakoś przejdzie bo już sama nie wiem?

Gość krypta św Leonarda
zgaś światło i bedzie ok ;)

Gość versace1
jak bys mu sie nie podobala to by sie z toba nie spotykal, mimo ubrania chyba widzi ze masz grubsze uda, male piersi itp ale nie spiesz sie z sexem - wieszjacy safaceci teraz- przetrzymaj go troche;)

no ale tak wiecznie przy zgaszonym świetle? :(

no od razu do łóżka mu nie wskoczę :P strach mnie zżera ;P

Gość versace1
wiesz jedna moja przyszla bratowa ma cialo powiedzmy ponizej przecietnej- maly biustm grube nogi i tylekm do tego ma delikatny hirsutyzm ale ma piekna twarz, brat natomiast ma cialo jak z okladki, wysoki, umiesniony, opalony- lux, sa ze soba 7 lat i raczej juz tak zostanie:)

Gość ontakion
Jak sie rozbierzesz przed nim on na bank te Twoje kompleksy rozwieje Nie ma innej rady A jak Ci cos wypomni to go olej Bo fajny facet zrobi tak ze bedziesz wiedziala ze on Cie pragnie taka jaka jestes i ze taka jaka widzial Cie najpiekniejsza zapamieta do konca zycia Nawet jak bedziesz stara i brzydka w jego oczach bedziesz ta w swojej szczytowej formie

on wie, ze mam kompleksy. często mi mówi, że wyglądam ładnie, przytula się do mnie ale cały czas mam wrażenie, że mówi to tylko dlatego, żeby mi smutno nie było..

Gość ontakion
On nie mowi dlatego zeby Ci smutno nie bylo Tylko zebys sie bardziej otworzyla na Niego na Sex na Swiat Bo jesli bedziesz pewniejsza siebie i Ty i On na tym skorzystacie PROSTE

a Ty jak bys zareagował na taką niekoniecznie ładną dziewczynę?

Gość ontakion
Nie rozumiem pytania Sorry Jakos precyzyjniej musisz sformulowac sam jestem teraz w takim zwiazku ze to Ja jestem ten bardziej atrakcyjny To jest wyzwanie dla faceta i nie jest latwo Bo kobieta ciagle nie moze uwierzyc ze ktos Tak przystojny sie nia zainteresowal Uroda to nie wszystko Dobre serce i olej w glowie

jak byś zareagował jak przed Tobą rozebrałaby się kobieta...no po prostu mało atrakcyjna fizycznie?

Gość ontakion
No skoro jest z Toba to musisz go pociagac fizycznie

hmm pociągać fizycznie? przecież nie widział mnie nago

miałam tan sam problem lecz gdy doszło miendzy nami do stosunki pokazał mi że na kezdy sposub kobieta moze byc piękna . Są kobiety piekne fizycznie i piękne umysłowo jednak powiem wam że faceci na dłuzszą mete wybierają te uczuciowo rozgarnięte znaczy piekne wnętrzem wiadomo że wyglad sie liczy ale nie do przesady który facet chciał by miec żone pustaka?? która bd sie puszczała na każdym kroku ??

Gość ontakion
No i co z tego ze nie widzial Cie nago Podniecajace dla oka sa ksztalty a nie sutek albo wlosy na cipce Aj dziewczyny dziewczyny To co wam sie wydaje podniecajace dla nas wcale nie musi takie byc Konfrontacja i doswiadczenie z tego czerpcie wiedze a nie z domyslow

Gość ontakion
A jak chcesz na nim zrobic dobre wrazenie nago To mam taki plan co masz zrobic zeby odlecial Napisac?

Gość zapamiętaj raz na zawsze..
Facet, który jest w Tobie zakochany i Cię pragnie będzie zachwycony każdym fragmentem Twojego ciała. Oni nie wiedzą, co to jest cellulit, dopóki im nie pokażesz. Jednych pociąga biust, innych pupa, a jeszcze innych twarz. Widać coś mu się w Tobie podoba, więc nie masz się czym martwić. A na odwagę nie zaszkodzi kieliszek wina i lekko przygaszone światło, tzn. na przykład mała lampka.

@ontakion jak tu będziesz to napisz koniecznie ;)

Gość zapamiętaj raz na zawsze..
nie ma żadnych magicznych planów. Nie daj się nabrać, koleżanko. Jest z Tobą, więc jesteś dla niego atrakcyjna, a zatem i tak będzie zachwycony, jak zobaczy Cię nago. Jeżeli nie oszukujesz go (tzn. np. nie wypychasz sobie stanika), to raczej wie, że masz niezbyt duże piersi. Naprawdę, nie myśl o tym. Facet pragnie, żeby kobieta skupiała się na przyjemności, a nie na swoim wyglądzie.

wszystko to co mówicie jak najbardziej się zgadza tylko ja tego nie mogę sobie wcisnąć w mój ograniczony mózg :P kiedy myślę, że już niby wszystko ok, znowu jesteśmy bardzo blisko to się wszystko od nowa włącza...

Gość jfjfjfjfjfjffhdhdhhd
ja tez mam gruby brzuch jak cholera a moj mowi, ze jestem piekna i mam piekne cialo

mój brzuch jest w miarę ok, gorzej uda i tyłek, masakra..

Gość nie martw sie,ja mam rozstepy
na calych piersiach,na bokach brzucha,wew czesc ud,troche cellulitu tez etc i jak sie pierwszy raz kochalismy to byl strasznie podniecony.Mam duze piersi,wszystko na swoim miejscu.Nie czuje sie zle. ogolnie jestem szczupla,tak ok 56-57 kg przy 166-7wzrostu. nie zwracal wcale na to uwagi czy mam cell czy rozstepy. jak cie zobaczy naga to wcale nie w glowie mu bedzie myslec czy masz duzy tylek czy za male piersi. oczywiscie jesli to nie jest jakis ruchacz zwykly. ile macie lat i ile sie spotykacie?

Gość nie martw sie,ja mam rozstepy
poza tym,mialam juz paru facetow i kazdemu z tego co wiem sie podobaja wlasnie wieksze tylki.smiem sadzic ze wczasie seksu wiecej uwagi poswiecaja tylkowi

Gość emka.....
jak Cię kocha to mu nie przeszkadzaja grube uda :) będzie miał za co złapać. a z cellulitem powalcz trochę. poćwicz, idź na basen. naprawdę pomaga :) i przestan sie krepować, rozluznij sie. sex na spinie nie jest przyjemny, musisz byc swiadoma swojego ciała, a rozgrzejesz go to nieprzytomnosci :P

spotykamy się jakieś pół roku, ja 20 lat, on - 25. raczej nie wydaje się ruchaczem, wie, ze nie miałam przed nim faceta, nie naciska i zawsze mówi, ze mu się nie śpieszy ;)

tylko ja z tymi moim udami to już trochę się męczę, nie pomagają balsamy, olejki itp no czasem ćwiczę biegam ale rezultaty są marne ;(

Gość emka.....
na grube uda się nie biega! bo sie tylko bardziej nogi rozbuduja! włącz Ewę Chodakowska. swietnie mdeluje sylwetke. i serio olej kompoleksy. faceci w wiekszosci nie wiedza co to cellulit. a skoro jest z Toba to zalezy mu na Tobie ;) poza tym moze on nie lubi modelek :)

wieczorem ją sobie włączę, dzięki :)