Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna2112

czekając na oświadczyny...

Polecane posty

Gość anna2112

Jestem z moim chłopakiem 4,5 roku, ja mam 21 a on 23. Bardzo nam dobrze ze sobą i z upływem lat coraz bardziej wzmacnia się nasze uczucie. Rozmawiamy o wszystkim, przyszłości, ślubie, dzieci to odleglejszy, ale też poruszany przez nas temat. Nie mówię,że chcę ślub bo chcę skończyć najpierw studia. Ale chciałabym żeby mi się oświadczył, tyle lat to według mnie odpowiedni staż związku. Nie wiem czemu zwleka, jak myślę, że się na coś zanosi to niestety tylko moje chore domysły. Nie powiem mu przecież oświadcz mi się i kupuj pierścionek bo nie o to też chodzi. Po prostu taki etap, dojrzeliśmy ze sobą i jestem pewna, że chcę czegoś poważniejszego. Nie wiem co o tym myśleć...

Gość jakie to żenuła
za 5 lat bedziesz sie cieszyc ze do tego nie doszlo

Gość wredniucha05
facet nie powinien żenić się przed trzydziestką - i on to pewnie czuje

Gość akukukuku
mam to samo! mamy 23 i 24 lata i też 5letni staż... nie bardzo mogę dzisiaj pisać bo właśnie nocuje dziś on u mnie ale jutro wieczorm się odezwe :)

Gość Nastia Janowa
młodzi jesteście. gdzie się spieszycie?

Gość wredniucha05
myślisz, że zanim się ożeni nie chciałby spróbować jak smakują inne dziewczyny?

Gość anna2112
A to cie zdziwię wredna małpo bo żyjemy w otwartym związku i nie wymawiamy sobie partnerów na boku.

Gość to juz jest przechodzony
zwiazek, zapomnij o oświadczynach predzej sie rozstaniecie ze znudzenia niz slub wezmiecie-naiwna jestes

Gość anna2112
akukukuku czekam na więcej :) bo tylko Ty tu się sensownie wypowiadasz

Gość anna2112
wredniucha05 popatrz na swojego faceta może lepiej, nie znasz go a oceniasz ja proszę tylko o obiektywne uwagi a nie o takie wypowiedzi na poziomie prostactwa i braku jakiegokolwiek umiaru

Gość wredniucha05
""akukukuku czekam na więcej bo tylko Ty tu się sensownie wypowiadasz"" po pierwsze - w ogóle się nie wypowiedziała, a po drugi widzę, że nie interesują cię obiektywne wypowiedzi

Gość wredniucha05
wystarczy dosadnie: zwleka, bo nie ma ochoty się żenić - proste?

Gość anna2112
wredniucha05 akukukuku ma taki sam problem a mnie interesują odpowiedzi ludzi którzy są w podobnej sytuacji albo przeżyli taką, ty do tego grona nie należysz więc może już lepiej pójdź spać

Gość wredniucha05
to może napisz nam jakie odpowiedzi na twoje wątpliwości cię interesują - my je przepiszemy i będziesz zadowolona, co?

Gość wredniucha05
to smutne, że nie chcesz przyjąć do wiadomości prostej prawdy, ale cóż... młode, naiwne dziewczynki lubią się oszukiwać

Gość anna2112
beznadziejne są te fora bo połowa ludzi to totalni debile jak widać, nie mam zamiaru się przejmować takimi gadkami. ty wiesz swoje ja wiem swoje wiec idź tęp ludzi w innym wątku ;]

Gość anna2112
jakbym była naiwna to bym niańczyła już 2 dzieci jak inne rówieśniczki, chyba się z gimbazy urwałaś dziecino

Gość wredniucha05
myślisz, że się z tego cieszę? po prostu otwieram ci oczy - jeśli to nie po twojej myśli - oszukuj się dalej jest młody nie chce się wiązać, a bzykać - owszem

Gość akukukuku
hejj może zajrzysz tu jeszcze dzisiaj albo w ogóle :) widocznie nie przyszedł jeszcze na nich czas... chociaż nam już wiele nie trzeba, mam kupione mieszkanie już, wprawdzie kończe się uczyć, on już ma inż, pracuje w zawodzie, mamy troszkę wlasnych pieniążków, plany wspomnienia, wczoraj zaręczyli się nasi znajomi.. nie wiem on jeszcze nie jest gotowy..

Gość anna2112
mój pracuje, ja jestem dopiero na 2 roku inżynierskich. chyba czekanie nam tylko pozostało :) dziwię się Twojemu jak macie mieszkanie i warunki. może trzeba porozmawiać na takim etapie, pewnie było przykro jak się obok was zaręczają a Twój partner nie ma póki co chęci. Łatwo niektórym mówić oświadcz się mu skoro on nie ma odwagi ale to według mnie nie tak powinno być. Nie chcę żeby mnie specjalnie wiózł do Paryża pod wieże Eiffla (przereklamowane), ja tylko chcę naszego szczęścia i choćby to miało być w domu to i tak będę szalenie zadowolona. :)