Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Znalazłem piękną dziewczynę na sympatii, jak do niej zagadać?

Polecane posty

Gość aasdadasdasrgrtdfgft
Jak usłyszę na żywo gdzieś jak ktoś mówi że wygląd nie ma znaczenia albo że pieniądze szczęścia nie dają to dam mu w ryj, bo ile można w ten sposób sobie z nas drwić do kurwy nędzy?

168 cm wzrostu, 20 letnia brunetka, drobna, śliczna dziewczęca buzia - co jeszcze chcesz wiedzieć?

Gusta są w zasadzie takie same. To mit z tymi gustami.

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Gusta sa rózne,Jeden woli blondynki drugi brunetki trzeci chude czwarty pulchne piaty niskie szósty znów wysokie itp itd

Tego przystojniaka o którym pisałem nawet na konto premium nie było stać na sympatii :o Duży kutas, wzrost i ładna twarz to już 96% sukcesu w podrywie każdej kobiety. 98% szansa że dojdzie do stosunku, 99% szansa że dostaniemy szansę na blizsze poznanie się. I to nie ważne czy jesteśmy neonazistami z IQ 60 czy intelektualistami z ciekawymi zainteresowaniami - liczy się to co wyliczyłem :)

Nie ma tak jak piszesz. Co to za różnica czy brunetka czy blondynka? Można preferować coś lekko, ale i tak będzie się zgodnym co do tego czy ktoś jest atrakcyjny czy nie. Faceci którzy lubują się w puszystych paniach to fetyszyści, bliżej im do homoseksualistów niż normalnych facetów i jest ich garstka.

Kobiety mają jeden gust.

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Po co mu konto premium i tak do niego piszą tabunami podajac swoje gg;p

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Mylisz sie.Sporo jest facetów lubiących pulchne babki.Nie grube tylko lekko przy kosci

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Są amatorzy pulchnych i tzw anorektyczek gusta sa rozne

W sumie to prawda. Mnie śmieszy jak kobiety piszą w różnych miejscach że wymagają szacunku. Nie rozumiem dlaczego miałoby się szanować puszczalskie pizdy? :) Te które takie nie są, muszą być brzydkie. Brak szacunku do kobiet powinien mi ułatwiać nawiązywanie kontaktów. W nowym roku ruszę na podbój klubów, dam sobie dajmy na to 10 prób jak nic z tego nie wyjdzie to już ostatecznie trzeba będzie się na planie B skupić :D 🖐️

Ciekawe jak to jest dostawać kilka wiadomości dziennie z propozycją spotkań czy seksu od nieznajomych kobiet. Pewnie poczucie własnej wartości, pewność siebie, zadowolenie - rosną w ekspresowym tempie. W końcu taki facet nawet jak biedny to dostanie od tych jego adoratorek wszystko :D

Człowiek musi się czuć wartościowy, ważny, potrzebny.

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Dla takiego faceta to jest tak normalne ze nawet sie nad tym nie zastanawia;p

Dobrze się z sobą czuje. Fajnie musi się żyć kiedy każdy cię docenia, każdy widzi w tobie kogoś wspaniałego, wszyscy do ciebie lgną, ma się cudowne życie erotyczne i uczuciowe, każdy chce pomagać, wszędzie łatwiej... kurwa ale mnie denerwuje :D Wiecie że jest taka rzekoma choroba która raczej nie jest chorobą tzn. dysmorfobia gdzie samobójstwa pojawiają się częściej niż w przypadku depresji? To pokazuje jak wygląd jest ważny, praktycznie najważniejszy jeżeli ktoś chce być szczęśliwy w życiu, bo bez niego... nie będzie szczęścia.

To prawie tak jak kiedyś była szlachta i chłopi. Podziały nigdy nie przestały istnieć teraz tylko zmieniły się kryteria tych podziałów.