Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający gość

Starać się czy odpuścić

Polecane posty

Gość Pytający gość

Byłem dziś na rance internetowej. Wymieniliśmy się wcześniej zdjęciami no ale zdjęcia to tylko zdjęcia na żywo wyglądam pewnie troszkę inaczej. Randka trwała ja wiem z 2 godziny i była tylko rozmowa żadnego przytulania itd. zapoznawcza :D. Kobieta przyszła troszkę przestraszona albo ją tak odebrałem nie wiem, w każdym bądź razie opowiadała mi już po raz kolejny coś o czym dawno już mi temu wspominała a i zdażyło jej się powtarzać, pewnie nerwy :) jest płochliwą dziewczyną, dla mnie to nic złego. Ale było fajnie na początku trochę jakby się krępowała patrzeć mi w oczy potem już normalnie :) pewnie to też stres. Wstępnie po randce umawialiśmy się na tańce ale ona mówiła zanim się zobaczyliśmy że nie wie bo za dobrze się nie czuje i chce iśc na kawę a potem się zobaczy, jak mnie zobaczyła to na wstępie powiedziała że impreza typu tańce odpada... no ok w końcu to pierwsze spotkanie, nie będę zmuszał. Tylko w trakcie randki powiedziała że jedzie na imprezę do brata :/ na dyskotekę, tylko że miała też tam pewną sprawę do załatawienia, heh. Trochę się głupio poczułem, jak był bym zlekceważony. No ale nic to pierwsza randka nie wymagam tańców od nowo poznanej panny, bez przesady. Po randce się zapytałem czy chce się jeszcze spotkać i żeby mi napisała jak dojedzie na miejsce, powiedziała że chciała by jeszcze się spotkać (co miała powiedzieć...). Po dojechaniu też napisała że dziękuję za randkę i że było miło. Nie wiem jak to odebrać, mnie ona odpowiada jest miła fajna, ale czy takie zachowanie nie oznacza kosza? nie mam doświadczenia z internetowymi randkami, nie wiem jak ją odebrać... co o tym sądzicie?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
a jakie znaczenie ma co o tym sadza inni ? poczekasz to zobaczysz, no chyba ze masz tam caly kalendarz wypelniony i nie wiesz czy rezerowac dla niej terminy w przyszlosci :D

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
jak Ci z dwa razy w przyszlosic powie ze nie ma czasu/nie chce czy cos tam innego na nie to bedzie znaczylo ze nic z tego :D wystarczy poczekac.