Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic??

dylemat braci

Polecane posty

Gość co robic??

Mam problem... szaleńczo podoba mi sie brat kolegi. Co prawda kiedy cos tego kolege podrywalam ale po przyjacielsku dobrą chwile temu, zartowalismy i tak zostalo, jestemy kumplami i bardzo sie lubimy. Jego brat jest DJ widzial jak tanczymy, boje sie ze bedzie chcial sie wycofywac skoro "cos" tam z jego bratem. Rozumiem to ale jak przekonac chlopaka, ze to na nim mi zalezy a nie na jego bracie, jak go zdobyc? On usuwa sie w cien...

Gość co robic??
nie znamy sie tak dobrze... pracuję nad lepszym kontaktem, widze, że mnie lubi, ja chcialabym cos wiecej tylko nie wiem jak to rozegrac skoro jestem kumpelą jego brata. Nie chce wyjsc na swinie. Ze najpierw z jednym teraz z drugim, nie jest to takie proste. Nic nie było tylko glupie "podpuszcanie". A ja glupia nie potrafie przestac myslec o jego bracie. Widac musi to wyjsc w czasie. Szeleje za nim! ledwo nad sobą panuje Tak bardzo go pragnę... Az sama sobie się dziwie. Pierwszy raz cos mnie takiego spotkalo. Pomozcie :(

Gość Kasia z bolem dziasel
A ten jego brat w ogole wykazuje oznaki zainteresowania? Moze byc ciezko tez z tego wzgledu ze jesli ten twoj kolego mysli o tobie dalej to nie bedziecie nigdy wiecej sie kumplowac albo brat wie o jego uczuciach i titaj nic nie wskorasz tylko przypal sobie zrobisz...

Gość co robic??
no wlasnie boje sie to powiedziec koledze ktory uprzednio myslal ze to ja jego podrwalam a teraz wyjezdam do jego brata. Kurde nie takie proste jakby sie moglo zdawac

Gość Kasia z bolem dziasel
To nie jest proste a tak naprawde za przeproszeniem to jestes w d....

Gość co robic??
On do mnie uczuc nie zywi raczej zadnych poza duza sympatia :) Jak przyslo co do czego to stchorzyl bo to ja do niego bardziej lgnelam ale chlopak nieogarniety bardzo :) jestesmy kumplami. Natomiast jego brat lubi mnie, mysle ze nawet bardzo ale nie mielsmy okazji na blizszy kontakt. Niezle sie wkopalam, powiedzcie na co to komu? nie moze mi to z glowy wyjsc, dzieki za wszelaką pomoc.

Gość co robic??
dzieki Kasiu, dobre i to.. ;)

Gość bracia fahowscy
to hyba raczej tfuj dylemat