Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ionnn3335

oświetlenie schodów

Polecane posty

Gość ionnn3335

witam, robię mały remont w domu, pomyślałem o wmontowaniu ledów w stopnie schodowe albo o taśmie led przy stopniach ale za bardzo nie wiem jak się za to zabrać. Robił ktoś coś takiego samodzielnie?

Gość Proste____
proscizna... kupujesz albo waz swietlny albo tasme SMD z tym ze musi byc coajmniej stopien ochrony ip44 tasma smd jest z klejem co ulatwia montaz wszystko laczysz i gra i trabi dokupujesz do tego transformator ale w zaleznosci od dlugosci weza, pwoiedza to w sklepie pytanie czy na czujke czy wlacznik?

Gość Ki BUC jacusia
a morze do nieba?

Gość ionnn3335
a możesz mi jeszcze powiedzieć co to jest ten stopień ochrony? czy do tego da się zamontować czujnik ruchu?

Gość kamilloss35
A ja w swoim mieszkaniu mam coś takiego: http://youtu.be/YNLKKDIJmXI Takie nowoczesne oświetlenie LED wygląda bardzo imponująco i w dodatku jest mega praktyczne!

Gość gość
Polecam paski ledowe, są fajne, tańsze i łatwiejsze w montażu nisz oświetlenie punktowe. Do tego można sobie dobrać różne kolory. W http://www.elektro-sal.pl/ mają spory wybór.

Gość gość
zgadzam się,taśmy led są samoprzylepne. fajny wybór dekoracyjnych taśm LED mają w sklepie http://www.24led.pl/ takie oświetlenie schodów to łatwe i efektowne rozwiązanie.

Gość gość
Wymienialismy ostatnio schody w domu od firmy www.wroblewskidesign.pl, co prawda nie robiłam sobie podświetlanych, bo to nie pasowaloby do mojego wnętrza, ale wiem ze maja takie rozwiązania, wiec możesz się z nimi skontaktowac bo to bardzo solidna firma.

Gość mikkinkka
bardzo fajnie można podśwetlić schody bez większego problemu, my kupiliśmy w OBI tasiemki ledowe activ jeta, przykeliliśmy w miejscu gdzie schody łączą się ze ścianą i prezentuja sie naprawdę świetnie, nie kosztują dużo, montaż też jest banalny.

Gość gierejka
to prawda dzięki takim tasiemkom można fajne podświetlić schody, rewelacja, bo daje to naprawdę bardzo fajny klimat.

Gość gość
Ja zawsze myślałam, że do oświetlenia schodów wybiera się lampy podtynkowe, na przykład takie z mlamp czy coś, nie pomyślałabym, że ktoś może oświetlać schody taśmą :O