Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chica09

Jakiej firmy stanik polecacie ? - duzo rozmiarow

Polecane posty

Mam rozmiar 65 B lub 65 C. Push up - musi być. Do tej pory nie moglam dobrac odpowiedniego stanika. Trafilam na corin bo tam jest duza rozmiarowka. Ale to nie jest taki sklep popularny jak np z centrum handlowych. Jakie marki - gdzie sa takie rozmiary - lubicie i polecacie ?

Gość ghsnna
W tych okolicach rozmiarowych to Onlyher, Ewa Michalak, Audelle. Popatrz sobie na Balkonetce, co w tym 65B/C najlepiej leży i jest chwalone :) Corin na pewno nie, a o sklepach z centrów h. możesz zapomnieć.

Gość Bella ze Zmierzchu
Bardzo dobre jakościowo są staniki SAMANTA , duże rozmiary też są. Nie są tanie ale warto. Mam kilka fasonów tej firmy. Są trochę tańsze od Triumpha ale jakość ta sama.

Gość saliank
--->Bella ze Zmierzchu 65B/C to nie jest duży rozmiar, wręcz przeciwnie. Ja akurat Samanty nie polecam - z moich doświadczeń wynika, że po pewnym czasie materiał rozciąga się bardziej niż w stanikach z innych firm (choć może trafiłam na felerny egzemplarz - nie wykluczam tego). Osobiście lubię Ewę Bien. Dobre jakościowo wyroby, a w sklepie internetowym można kupić za połowę ceny sklepowej.

Gość gęsi prać nie potrafią
upupupupupupupupupupupupupuup