Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś-wykorzystana--

Po seksie odszedł bez słowa, a teraz chce wrócić

Polecane posty

To było rok temu. Spotykałam się z pewnym facetem. Byliśmy na 5 randkach, na 6 wylądowaliśmy w łóżku, potem się do mnie nie odezwał, zmienił numer telefonu. Od znajomych dowiedziałam się, że wyjechał. Po roku wrócił, wpadliśmy na siebie przypadkiem. Udawałam, że to, co było rok temu mnie nie obchodzi, ale tak naprawdę mocno to przeżyłam. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby facet po seksie mnie olał. No i do rzeczy, byłam z Nim na kawie. Nie musiałam pytać o nic, twierdził, że się nie odzywał, bo ukradli mu telefon, a potem szybko musiał wyjechać do Niemiec, ale stale o mnie myślał i tęsknił... bla bla bla. Oczywiście nie wierzę w takie opowieści, wiedział gdzie mieszkam, więc nawet, jeśli stracił telefon to jakby chciał to mógłby się ze mną skontaktować. Mam ochotę się zemścić, żeby cierpiał tak jak ja, ale nie mam pomysłu co zrobić.

Gość nie daj
mu, ale narób ochoty. To dopiero będzie zemsta.

Gość allo allo allo
ochoty możesz mu narobić, ale lepiej spraw, żeby się zaangażował emocjonalnie, apotem go zostaw (

Tak o tym myślę albo żeby zrobił mi minetę, a ja mu nic i nie odezwę się. Trochę boję się, że mnie poniesie i znowu skończymy w łóżku. Wciąż mnie pociąga seksualnie. Wtedy wyznawał mi miłość, udawał mojego faceta, a po seksie po wszystkim się zmył.

Gość nie matura lecz chęć szczera..
hcieć morze a decyzja tfoja

Z tym zaangażowaniem to będzie trudniej, bo nie wiem co mu po głowie chodzi. Wcześniej też udawał zaangażowanego i uprawiając seks, myślałam, że jesteśmy w związku, a okazało się, że nie. Właśnie nie wiem jak się odgryźć. Wydaje mi się, że pewnie chodzi mu o seks.

Gość kafecjusz hej
zaoferuj mu seks, ale po ślubie. zobacz jak zareaguje na taką sugestię (dowcipną).

Gość Maniek5667
o jak cie pociaga to nic z tego nie wyjdzie - zrobi Ci minetą, a ty pełna kiślu międzu nogami nie bedziesz sie mogła doczekać by cie ostro przerżnał ;-)

Maniek masz rację, że to nie wyjdzie, za bardzo mnie pociąga, po wszystkim będę miała jeszcze większego moralniaka. Może narobię mu nadziei na seks. Napisał mi rano SMSa z pytaniem co robię w sylwestra. Na razie nie odpisałam.

Gość okurwaniemogieno!!!
po czymś takim to powinnaś na dzień dobry napluć mu w twarz a nie wchodzić jak głupia idiotka w dalsze relacje:O na dupków się nie traci czasu!

Gość Maniek5667
Słuchaj, a mozę porostu go wybadaj, szczerze pogadajcie, mozę faktycznie ma poważne zamairy a skoro Ci sie podoba, i jest doś wartościowy, czemu sie na nim odgrywać. Moze faktycznie był nie dorosły nie wiedział czego chce a teraz się pzrekonał że na tobie mu zależy. Kiedyś śłyszęłk, takie zdanie, że jak mężczyzna chce odejsc buy go nie zatzrymywać. Jak odejdzie nie zatzrymywany i wróci, to już posozstanie. Ja na twoim miejscu otworzył bym sie i szczerze z nim pogadał. Pzreciez wieskzego bulu i takl Ci już nie zada, bo masz te n optymalny za sobą.

Gość Byłaś z nim na kawie???
PO czymś takim??? No ty chyba głupia jesteś. Brak słów.

Gość obgaduję ludd
ja zadam jedno niedyskretne pytanie - czy masz teraz chęć zrobienia mu laski?

Gość dziś na pomarańczowo
zostaw to kobieto i żyj dalej własnym życiem. trudno, stało się, palant Cię wykorzystał i olał, nie on jeden tak zrobił. nic nie poradzisz, a zemsta? myślisz, że jego to obejdzie? taki typ się nie angażuje, a jeśli nawet, to już pokazał, że nie z Tobą. po co Ci te gierki? znowu się wtopisz i po co? dobrze, że dzieci z tego przypadku nie było, ciesz się, zapomnij i szukaj lepszych kandydatów, a ruchacza wywal z pamięci.

Mam chęć się zemścić, żeby cierpiał tak jak ja. Nie ufam mu już i nie chcę z nim być, choć jest bardzo seksowny i świetnie mi się z nim rozmawia. Odpisałam mu, że nie mam planów na sylwka, zaprosił mnie do znajomych. Chyba się zgodzę, lepsze to niż siedzenie w domu.

Gość miej troche szacunku do siebi.
bo po tym jak Cie olal po seksie a Ty znow sie z nim przespisz ,nigdy nie bedzie mial do Ciebie szacunku , nawet jesli dojdzie do zwiazku to masz jak w banku ze bedzie Cie maial za szmate . Sorry ze tak ostro ale widac ze nie ma skrupolow po tym jak cie kiedys potraktowac a jak zobaczy ze mu wybaczylas to znaczy ze sama siebie nie szanujesz ,dlaczego on wiec mialby to robic .

Chcę się zemścić, żeby taki dupek nie wykorzystywał więcej dziewczyn. Chce się lepiej poczuć. Póki zabiega o mój kontakt, mam możliwość zemsty. Chce, żeby cierpiał jak ja. Pół roku dochodziłam do siebie po tym potraktowaniu.

Gość Maniek5667
Ale wy dziewczyny to jednak jestescie ąłtwie ja zeby sie pzrespac z moija dziewczyna to chodziłęm z nią 6 lat i musiałem sie ozenic. Ale żby p oparu randakch spać - każdy by tak ciał - ehh - głupi byłem

Nie prześpię się z nim już nigdy więcej.

Naiwniaro, w sylwestra cię przyciśnie gdzieś między łazienka a kuchnią ani się spostrzeżesz i nie odmówisz mu - jestem pewna. A potem będa znowu łzy... tym razem, że nie potrafiłas odmówić.

No głupia byłam, że się przespałam dość szybko. Wtedy dałam się ponieść i myślałam, że w końcu i tak jesteśmy razem, że to niczego nie zmienia. Nie ufam już facetom.

Mozesz go powkurwiac spotykajac sie tylko w kawiarni ,pubie , w miejscach publicznych i zobaczyc kiedy mu sie takie randki znudza , nigyd nie w domu ,bo jest ryzyko ze ulegniesz .

Gość i co z tego wyjdzie?
Widać,że jesteś za słaba na takie gierki o których piszesz,jak cię wykorzysta ponownie będziesz beczeć nie pół roku ale rok.Ale rób jak uwazasz.

Gość Maniek5667
A byłaś dziewicą jak z nim się pzrespałaś?

Nie byłam dziewica, to był mój drugi facet w łóżku. Poprzednio kochałam się z narzeczonym. Tak się zastanawiam, może byłam kiepska w łóżku, może dlatego się nie odezwał.

Tak, tak... wmawiaj sobie jeszcze, że to twoja wina, że odszedł. Za słaba jesteś na takie gierki, jakie planujesz. Chyba daj sobie spokój, bo ulegniesz.

Nie mogę ulec, pójdę na ten sylwester, namówię moją przyjaciółkę. Ona jedna wie o wszystkim. Będę się czuła bezpieczniej jak ona będzie ze mną.

Jesli masz sile by go ropalic i wyjsc przed polnoca jak kopciuszek w tego sylwestra to idz wtedy moze nabierzesz szacunku do siebie , jesli ulegniesz w sylwestra to mozesz sie nie wyleczyc z moralniaka do nastepnego sylwestra i bedziesz sie czula jeszcze gorzej niz poprzednio ,wiec zemscisz sie tylko na sobie .

Gość Maniek5667
no to i tak nie amsz za bardzo czego żałować. AJa tez z chęcią bym Cie przeleciał, właściwie to na dłuzej bym się związał

Gość zenio
"Nie mogę ulec, pójdę na ten sylwester, namówię moją przyjaciółkę. Ona jedna wie o wszystkim. Będę się czuła bezpieczniej jak ona będzie ze mną." Buhahahahahahahahaha :) :) :)