Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CaffeeLatte

wystarczą tylko chęci! :)

Polecane posty

Gość CaffeeLatte

witam wszystkich serdecznie:) chciałabym zaproponować Wam dołączenie do mojego zespołu, który daje wiele możliwości, takich np jak: -zdobycie ciekawego doświadczenia -możliwość budowania własnej grupy -własny sklep internetowy, który wygląda tak: sabinalisiak.aromagroup.pl -własne biuro on-line dzięki któremu mamy pełną kontrolę nad strukturą -zniżki 30% na caly asortyment sklepu! -fajna zabawa i ciekawa przygoda :) najważniejsze jest to, ze nikt nie związuje nas żadną umowa, nic nie musimy podpisać! wystarczy ze po rejestracji kupimy starter on-line za 20zł a juz zdobędziemy uprawnienia partnera i będziemy mogli działać na własną rękę:) wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu i zadawania pytań - na wszystkie chętnie odpowiem, a tym którzy będą chcieli, pomogę przejść przez rejestrację :) jestem dla Was - pytajcie śmiało, to nic nie kosztuje, a można tylko zyskać:) mail: sabina.lisiak@gmail.com

Gość nie matura lecz chęć szczera..
uhm... prawie jak bosh

Gość a ladna chociaz
jestes?

Gość CaffeeLatte
nie wiem co to bosh... ale nie jest to typowa sprzedaż i tylko dystrybucja ;) tu juz chodzi o cos wiecej i trzeba sie troszkę wysilic ale warto :)

Gość a ladna chociaz
pytalem o cos😡

Gość CaffeeLatte
bardzo ;) up!