Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnym23

Nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Nie potrafie zrozumiec logiki kobiet, Jestem saympatyczny, mam poczucie humoru, jestem troskliwy, czuły, romantyczny, odpowiedzialny, inteligentny, zaradny, mam plany na przyszłość, mam dobrą pracę w której chce się realizowąć, do tego mam 23 lata, Nie jestem playboym ani nie jestem brzydki, a jedna każda dziewczyna nagle sie "budzi" i twierdzi ze musi sie wyszaleć, że jestem dla niej zbyt "zyciowym" mężczyzną....A każda mówi ze szuka prawidzwego faceta...Dziewczyny jak to jest ?

Gość wejherland
no i nie zrozumiesz...tak jak my facetów ;)

Gość vivien.19
nie wszystkie kobiety są takie same... pewnie gdzieś czeka ta Twoja jedyna :)

Gość lkbiuy
chodzi o to ze kobieta gdy widzi takiego mezczyzne odbiera go jako potencjalna probke idealna rada jesli widzisz ze kobieta nie jest zainteresowana zwiazkiem na stale to podziekuj

Gość roby
wytłumaczcie mi baby co tu jest grane ? pewne kolezanka powiedziała mi wprost ze traktuje mnie jako przyjaciela pewnego dnia poprosła mnie bym zdjął zaslony i firanki a ona miedzy czasie wrzuci je do pralki i wypierze ja natomiast umyłem w trakcie prania okna i ponownie zawiesilem fitanki i zaslony po odswiezeniu w pralce pokoi 3 sztuki do tego kuchania = 4 :) ostatnia operacja kuchnia umyłem jej parapet stara gąbką dostałem takie zjeby ze szok poszło na kurw.. mac nie wem czemu tak kobiety reauja ? to jest normalne ? czy przyjaciela traktuje sie jak ostatnia szmate?

Gość roby
zaznaczam umyłem jej parapet poniewaz byl brudny od kup gołebi