sunlight 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Od kilku lat jestem wierna tym kosmetykom, ale teraz chyba sie to skończy :P Chciałam kupić siostrze prezent na święta, idę do apteki, biorę m.in. krem do twarzy Iwostin przywracający nawilżenie - kartonik tej samej wielkości co zwykle, cena też w normie, więc nie wczytuję się za bardzo. Dopiero w domu zobaczyłam, że kupiłam 40 ml kremu zamiast 75. Przeglądam internet i co się okazuje? Iwostin pozmieniał pojemność, skład i ceny swoich produktów, oczywiście wszystko na gorsze. I tak np. mój ulubiony krem Sensitia intensywnie nawilżający, który kupowałam jak dotąd za 32 zł (75ml) teraz kosztuje 42 za 50ml... A tyle razy chwaliłam tę markę, bo polska i dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzerwonaTruskaweczka 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Oszustwo bo cena poszła w górę ? Wszystko podrożało :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunlight 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Nie dlatego że podrożało, ale dlatego że kartoniki są dla zmyły takiej samej wielkości a w środku malutki kremik, to raz. Dwa że ten niby wielce zmieniony skład to tak naprawdę zamiana pojedynczych składników na inne - wcale nie lepsze. Poza tym rozumiem, że wszystko drożeje, ale podnosić cenę prawie o 1/3 a przy tym zmniejszać pojemność o 1/3 to już przesada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allium 5 Napisano Grudzień 27, 2012 niestety , smutna prawda jest taka ,ze nikomu wierzy ć już nie można. nie używam kosmetyków tej firmy odkąd takiego uczulenia od kremu dostałam , ze mi prawie oczy wypaliło - ale wiem ,ze ludzie chwalą medyczne kosmetyki tej firmy .Dlatego za każdym razem po prostu sprawdzam , czytam , sczytuję cenę . głupie ,zabiera sporo czasu ale innego wyjścia jak widze nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mujerka 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Nie znam tej firmy, ale po aferze z mnichami to wiesz nic mnie nie dziwi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach