Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia@

plaza nudystów

Polecane posty

Gość Kinga 39
Ja też byłam w ciąży na plaży dla naturystów w Bułgarii i często wychodziłam nago poza naszą plażę i ciekawe jest to, że na mój widok większość chłopców na normalnej plaży miało młodzieńcze erekcje czyli stojące siusiaki ale z prawie całkiem nasuniętymi napletkami było to bardzo słodkie i sympatyczne dla mnie ale też widziałam jednego faceta, który mnie podglądał jak byłam nago na tarasie naszego kempingu i który podglądając mnie strasznie i po prostu chamsko się zonanizował na moich oczach byłam wtedy w 8-mym miesiącu ciąży i byłam zmuszona patrzeć na faceta który tak się masturbuje że na końcu się po prostu spuścił .

Gość Misia 26
Ja zawsze prowokuje facetów na plaży naturystów ale jak byłam w ciąży na plaży w Chorwacji musiałam zostać sama bo mąż pojechał w interesach. Najpierw się wydepolowałam, pomalowałam paznokcie na dłoniach i na stopach, zrobiłam sobie pełny makijaż czyli rzęsy i poddymione powieki, ubrałam sobie szpilki i całkiem goła wybrałam się na plażę na deptak. Faceci oblepiali mnie wzrokiem. Ale myślę, że najlepszym komplementem dla kobiety w ciąży czującej się dyskomfortowo jest widok obcego faceta czy chłopaka, który wali sobie konia na widok nagiej ciężarnej kobiety...

Gość Montee
Polecam Dzierżno Duże - mała kameralna plaża, w sam raz dla początkujących i nie tylko.

Gość gość
Jeśli ktoś szuka plaż naturystów czy saun gdzie można poprawnie z nich korzystać to polecam fora naturyzminfo i naturystykacom.