Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feliczita22

Seks bez zobowiązań...

Polecane posty

Gość feliczita22

Poznałam fajnego faceta, na pewno wolny, nie żonkoś, wylądowalismy w lozku ,prawie doszlo do seksu ale przerwalam to. Wiem, ze na związek nie ma szans, dziwnie sie czulam...tak bez uczucia,ale bardzo mi sie podoba, bylam podniecona jak nigdy...co teraz? Jak sie nie zakochac w takim układzie?

Gość Gość z erotycznego
I to jest minus takich związków. Zawsze któraś ze stron się zakocha.

Taka akcja a ty przerywasz w takiej chwili... Polki nie są zdolne do spontanicznych uniesień i takich intensywnych przeżyć a szkoda, bo urody im nie brakuje i mogłyby mięć o wiele więcej przyjemności w życiu :classic_cool:

Dodam też, że gdyby nie przesadne granice i pseudozasady to polki miałyby też ciekawsze życie :D

Gość .ja powiem tak.....
po prostu sam seks, bez wchodzenia sobie w zycie, bez pytań, opowiesci o prywatnym zyciu, bez telefonow, bez zazdrosci...sam seks. Ale nawet wtedy ktoras ze stron moze sie zakochac, najczesciej kobieta.

Gość rgttrhytry
Najczęściej kobieta się zakochuje bo dla kobiet seks z nią to oznaka miłości dlatego seks dla kobiet stoi na pierwszym miejscu a daleko w tyle gdzieś przy końcu jest miłość.

Gość E , a nawet F
ja tam wolę sex bez zobowiązań , nawet widzieć was nie muszę !!! ważne żebym wyszła z łóżka z satysfakcją!!!