Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djdjdjcjccnc

Czy chodzilyscie do lekarza rodzinnego po skierowania na badania?

Polecane posty

Gość djdjdjcjccnc

Jesli chodzilyscie prywatnie do ginekologa to zalatwialyscie skierowania na badania u rodzinnego lekarza zeby nie placic? bez problemu Wam wystawial?

Zawsze bez problemu . Z tym ,że brałam co drugi miesiąc (miesiąc prywatnie , miesiąc ze skierowaniem od rodzinnego)

Gość zau
Zależy na co to skierowanie -bo nie na wszystko przepiszą.

Gość vcbn
no wlasnie zalezy na co. jak jakies specjalistyczne to nie chcial, ale jak zwyklamorfologia - to tak.

Gość djdjdjcjccnc
a oprocz morfologii i moczu wystawi skierowanie jeszcze na inne badania? bo np morfologia i mocz sa najtansze a ja jeszcze choruje na niedoczynnosc tarczycy, gdzie bede musiala robic jeszcze tsh i ft 4 koszt ok 45zl i mam jeszcze zrobic badania na cukier, toxoplazma IgG i VDRL. Czy na nfz dostane skierowanie chociaz na czesc tych badan?

Gość zielona norka
dużo zależy od lekarza morfologia i mocz to koszt do 20 zł mnie się za tyle nie chciało kombinować i chodzić od lekarza do lekarza, a później biec na badania ja na początku chodziłam na kasę chorych i niektóre badania i tak wykonywałam sobie sama, np. listerioza, bo lekarz nie chciał mi dać na to skierowania teraz już chodzę prywatnie

na wszystkie Ci nie da. Np cukier, TSH i podstawowe czyli morfologie, mocz-tak ale reszta raczej nie bo nie ma ku temu podstaw. Sama wiem bo buliłam za badania i to kupe kasy za pierwsze badania wyszło 170zł+wizyta+witaminy= ok 350 zł:( Ostatni też miałam badania (już ostatnie) i tez wyszło 90 zł+ paciorkowiec 40zł +wizyta :( ale cóż najważniejsze że dzidzi zdrowe:) musisz pogadać ze swoim lekarzem bo jeden wypisze a drugi na nic nie da niestety

Gość djdjdjcjccnc
dziekuje za odpowiedzi :-) no chociaz cukier, tsh, morfologia i mocz to juz cos, jakies 60-70zl. Ja za wizyte u ginekologa zaplacilam 150zl plus witaminy i duohaston kolejne 150zl No ale niestety u mnie dobrego ginekologa na nfz nie ma wiec musze chodzic prywatnie