Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c u d n a

zdrada i walka o milosc

Polecane posty

Gość c u d n a

gdybym miala wybierac to wolalabym zeby moj pan raz zdradil mnie fizycznie niz lata kochal kogos bedac ze mna. żebranie o uczucia i zmuszanie kogos do sieibie to poniezej mojej godnosci. dziwie sie kobietom ktore staja na rzesach byleby zatrzymac przy sobie mezczyne ktory jedyne co do nich czuje to wstert. ja nie suczka na marnej skorze od kielbasy nie wyżyję .

Gość wesoły choleryk
kobiety robią to nagminnie znaczy są z kimś mimo tego, że tak naprawdę kochają innego tak więc zapewne wiesz po sobie jakie to okropne kobieta wymaga od faceta miłości i pełnego poświęcenia sama dla siebie jednak nie jest tak rygorystyczna wystarczy poczytać wasze tematy tutaj na forum wiele z was przyznaje, że kocha innego, że nie wie w zasadzie dlaczego jest przy aktualnym partnerze albo, że jest ktoś kogo skrycie kochacie i nie możecie z nim być krytykujecie swoich mężczyzn marząc tak naprawdę o kimś lepszym mówicie, że śnicie o swoich byłych wspominacie, że coś się wypaliło że facet was nie zaspakaja że nadal myślicie o byłym robicie to nam każdego dnia i to jest ok. tak?

Gość c u d n a
poniekad pewnie tak, ale po co zaraz generalizowac i wszyskie szmaty i ladne sukienki wrzucac do jednego wora. sortowanie surowców wtornych jest w modzie:) i ze tak sprowokuje. a wy to lepsi, nie ma tak? roznice pewnie polega na tym, ze my(nie wlaczam siebie jako wykonaczyni a jako plec) pozostajemy w tym wszystkim o wiele czesciej w fazie mysli a wy w najbardziej sprzyjajacym momencie przechodzicie do czynow. tak?

Gość c u d n a
nomen omomen praktyki

Gość wesoły choleryk
a na pytanie dlaczego są z kimś mimo tego, że kochają innego? dlaczego po prostu nie są same? odpowiadacie że utrata kogoś to nie koniec świata, że chcecie mieć rodzinę i nie macie zamiaru zostać kimś w rodzaju męczennika albo chcecie udowodnić, że możecie być szczęśliwe niejednokrotnie chcecie nowym związkiem pokazać byłemu partnerowi jakie szczęśliwe jesteście, jaki szczęśliwy jest wasz partner, a tym samym wywołać zazdrość u byłego, do którego nadal coś czujecie... to jest chore i nieetyczne... krzywdzicie siebie, swoich byłych i obecnych... ale wy możecie żyć w kłamstwie, prawda?

Gość Miss u buntu z haczykiem
Profesor biologii mówi do studentów: - Zaraz pokażę państwu żabę. Będzie ona tematem dzisiejszego wykładu. Zaczyna szukać w teczce. Po chwili wyciąga z niej bułkę z kiełbasa. - A wydawało mi się - mówi zdziwiony - ze śniadanie już jadłem...

Gość wesoły choleryk
typowe zachowanie kobiety - tekst w stylu każda jest inna, nie generalizować, ja jestem wyjątkowa... widać trafiłeś na złą kobietę... inna linia obrony to atak na facetów - a wy to niby inni jesteście? oklepana strategia, która ma za zadanie wybielić swoje niecne i podstępne gierki... poruszyłaś temat w którym to kobiety są mistrzyniami może właśnie dlatego wiesz o czym piszesz bo oczerniając nas sugerujesz się swoimi doświadczeniami w tym zakresie

Gość wesoły choleryk
pomijam już sam fakt jaki sobie wybrałaś nick cudna zadufana w sobie zapewne jak każda z was ja jestem wspaniała inne są niedobre facet musi mnie kochać wszystko mi się należy wierność, szacunek, miłość banalna jesteś i tyle

Gość c u d n a
szczerze mowiac ja ciebie w ogole nie rozumiem co ty do mnie rozmawiasz wiec moze podkresle raz jeszcze wlasne stanowsko w temacie. jestem z tych monogamicznych kobiet dla ktorych nie istnieje pojecie zebrania o milosc, chocbym miala zdechnac na stojaco. i zauwaz, ze nie ma tu trojkata. nie potrafilabym grac na dwa fronty, ale to taka widac po tendencjach odosobniona przypadlosc moralna. gdybym miala zwiazac sie z kims innym, moj pierwszy zwiazek musialby byc definitywnie zaknczony i lacznie z uczuciami i w takim wypadku nie ma mowy o jakims podwójnym zyciu uczuciowo-lozkowym czy graniu z siebie meczenniczki. a inne panie to niech sie wypowiedza za siebie;)

Gość Miss u buntu z haczykiem
Student poderwal panienke na dyskotece, wyrwal do domu, rozbiera. Wszystko szlo dobrze ale raptem zaskoczony widokiem pyta: - Ile ty masz lat ? - Trzynascie. - No to dalej, jazda, ubieraj sie i zmykaj do domu ! Na to nie zrazona malolata odpowiada: - A cos ty taki przesądny ?

Gość c u d n a
''''''''''''pomijam już sam fakt jaki sobie wybrałaś nick cudna'''''''''''''' e no nie przesadzaj. etymologia tego nikca naprawde byla o wiele mniej pokretna niz mi imputujesz :)

Gość wesoły choleryk
w pierwszym poście sugerujesz, że to faceci zdradzają fizycznie i psychicznie, a to mnie złości, bo sądząc po tematach, które tu zakładają kobiety to zazwyczaj wy potajemnie kochacie innego...

Gość c u d n a
"sądząc po temetach..." nie sadz zebys nie byl sadzony i sortuj sortuj sortuj :)

Gość c u d n a
ps. a propos ile masz latek wesoly choleryku?

Gość wesoły choleryk
myślisz, że jestem aż tak naiwny by podać Tobie informację, którą wykorzystasz przeciwko mnie? :P

Gość c u d n a
wykorzystasz?! nie bardz boazliwym malkontentem

Gość btfkiy
Cudna, napisałaś, że zbrzydło Ci już oglądanie tego śmiesznego psa w ubraniu. Specjalnie dla Ciebie przygotowałem coś dla odmiany: http://www.voila.pl/323/l4d5w/?1

Gość c u d n a
meczysz swojego zwierzaka. zakabluje cie do obroncow zwierzat ;) i to takich zajadlych

Gość btfkiy
To nie mój zwierzak, nawet nie wiem czyj tak samo jak tamten w ubraniu.

Gość c u d n a
ah, to jeszcze gorzej, znaczy propagujesz znacanie sie nad zwierzetami. lece to zakonfidencic do odpowiednich wladz ;)

Gość btfkiy
A leć sobie, leć:D Juz sie boję:D Ja wcale tego nie propaguję. Ja kocham zwierzęta a te fotki wstawiam bo według mnie są śmieszne:D

Gość c u d n a
ok. teraz daj adresik to polece do najblizszego OTOZetu ;)

Gość prawdziwa kobieta .
choleryk - skoro posługujesz się informacjami tylko z kafe a nie z życia to świadczy tylko o twoim ograniczeniu :D Weź się tak nie spinaj bo ci żyłka jeszcze pęknie

Gość c u d n a
nie wymagaj od slepego zeby listy czytal a choleryk jak sama przypadlosc wspaskuje nie moze sie nie spinac. choleryku, czy ja cie moze drecze po babsku?!?!:D

Gość c u d n a
kurcze jak tu nie ma z kim sie pospierac uroczo i intelegentnie, sama miernota intelektualna. :( byl takie jeden pod nickiem gebpt albo gebt, ale dal noge... cza chyba zwijac manatki bo coraz to nudniej

Gość wesoły choleryk
prawdziwa kobieta . Czyli rozumiem, że wnioskujesz, że ludzie na klafe łącznie z Tobą są ograniczeni. Dziękuję.. :) cudna Ile razy dziennie przeglądasz się w lustrze zachwycając się samą sobą? Zapewne tylko wówczas masz przed sobą osobę godną rozmowy.

Gość wesoły choleryk
rozmnożyły się te że, że ho ho

Gość prawdziwa kobieta .
WIesz czasem z domu trzeba wychodzić tak jak ja żeby wiedzieć, że w realu to co innego nić tu ;)

Gość wesoły choleryk
prawdziwa kobieta . Wiesz, czasami trzeba zwracać uwagę na drobiazgi takie jak np. poprawna pisownia, by nie zrobić z siebie idiotki. ;)

Gość wesoły choleryk
w realu czy tutaj jeden czort tutaj po prostu ze względu na swoja anonimowość nie boicie się pisać to co naprawdę myślicie... dlatego w realu jest inaczej, tam wiele spraw zostaje po prostu przemilczana...