Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreatynkabżdzinka

CORAZ WIĘKSZY PENIS PARTNERA!!

Polecane posty

Gość kreatynkabżdzinka

Penis mojego chłopaka z dnia na dzien jest coraz większy. Zaczyna mnie to powoli przerazac, bo gdy we mnie wchodzi odczuwam ból. On jest z tego niezmiernie zadowolony i mówi, że będzie jeszcze większy. Zaczęłam podejrzewac, że byc może on stosuje jakies specyfiki, które powodują rosniecie jego przyrodzenia. Gdy go o to zapytałam powiedział, że w żadnym wypadku. Wierzę mu, bo jest przeciwny czemus takiemu, jak i jest na tyle nieśmiały, że na pewno nie kupił by takich wspomagaczy, po prostu się wstydząc.

Gość doświadczony przez życie
będzie mu rósł w nieskończoność, aż zrobi się taki ciężki, że nie będzie mógł go unieść, najpierw będzie woził go na taczce, potem wózkiem widłowym a na końcu ciężarówką. Jak będzie taki wielki, będągo obwozić po różnych miastach i pokazywać za pieniądze. I będzieice najbogatszą parą na świecie. Na koniec wbije wniego igłę i na odrzucie poleci na księżyc i będzie tam orbitował do końca świata na przestrogę innym prowokatorom.

Gość viviennnn32
:D

Gość było i ssię skończyło
często podlewać i unikać nasłonecznienia, stara metoda na przyrost....nic nowego

Gość doświadczony przez życie
znowu wyłudzenie, to już recydywa. Za to jest kara 5 lat bez możliwości spuszczenia się!

Gość kachającaruchanko
mój chłopak trenuje penisa ma zestaw ćwiczeń i mu się powiększył i żołądź ma twardszą, kiedyś był ok a teraz mnie boli jak za mocno,,,