Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katttie26

Co z nim zrobić? Proszę!

Polecane posty

Gość rooxxii
no widzisz, to przez tą niepewnosc, brak zaufania....a skoro ty sie tak czujesz to zaczniesz byc zazdrosna, zaczniesz sie czepiac itd po rozstaniu bylo ciezko, pol roku dochodziłam do siebie, ale przeszlam ten okres i teraz jest dobrze, ciesze sie ze to zakonczylam, czuje sie wolna i szczesliwa

Gość Klubowa0000
Wam sie nie zdarzylo obrazic kogos ? i bylo wam potem glupio i wcale nie mieliscie tego na mysli ?! nie zdarzylo Wam sie popelnic bledu ???NIECH TEN KTO JEST BEZ WINY PIERWSZY RZUCI KAMIEN. Widac ze autorce zalezy , chlopak jesczze nic wielkiego nie zrobil a wy juz - zerwij i zerwij. Ciezko jest zdobyc zwizek, wyjsc z niego mozna w kazdej chwili, trzeba walczyc o milosc !!!!

Gość Katttie26
Własnie.. Z jednej strony chce zostać, ale z drugiej mam już dość. Cięzko mi samej walczyć o miłość..

Gość Klubowa0000
Tak Ci sie tylko wydaje ze zdarzylo sie cos okropnego, z jego perspektywy to nic. W dodatku nie ukrywal tego tylko Ci powiedzial. Rób jak chcesz ale nie decyduj pod wplywem emocji po tym zdarzeniu bo to nic. A co do tego ze czujesz sie slabsza w zwiazku to chyba kazda kobieta tak sie czuje bo my kochamy całą sobą, dajemy wszystk i stad to uczucie oslabienia, a kazde zranienie odczuwamy x 1000. My jestesmy wrazliwsze i latwiej nas zranic.

Gość Klubowa0000
Jesli on nie reaguje i jest mu wszystko jedno to ok - odejdz ale jesli widzisz ze meczy sie z tym i chce Ciebie to daj mu szanse bo nic sie nie stalo. Boisz sie zdrady i tyle.

Gość Katttie26
Tylko wiesz... to tak cholernie boli. i cały ten ból przeradza się w nienawiść. Brzydze się nim.

Gość Klubowa0000
wiem wiem tez tak czułam, ale przeszlo jak sobie wszystko sama wyjasnilam.

Gość dokładnie nie decyduj pod
wpływem emocji, zostań, a za miesiąc znów tu wrócisz na kafe z płaczem.