Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaa90

szwecja ile wziac pieniedzy?

Polecane posty

Gość magdaa90

wiem ze jest tam bardzo bardzo drogo , lece na 3 dni do stolicy szwecji, ile mam wziac koron na: komunikacje, zwiedzanie, jedzenie, pare drinkow ? ktos moze sie orientuje?

Gość Miss u buntu z haczykiem
Podjeżdża czarny mercedes na granicę, od razu celnik zobaczył, że coś jest nie tak, każe mu zjechać i otworzyć bagażnik. Patrzy a tam trzy walizki, jedna pełna kasy, druga pełna narkotyków i trzecia pełna broni, celnik z przestraszeniem : - to.. to .. to Pańskie? - Nie to Pańskie, moje jest w tirze.

Gość magdaa90
czy to prawda,ze szwedzi proponuja sex w zamian za zakwaterowanie?

Gość magdaa90
podszywaczu lecisz ze mna?

Gość magdaa90
jak sponsorujesz to lece

Gość gość
Ja w tym roku lecę do Szwecji i też nie wiem ile wziąć pieniędzy.Pomoże ktoś?Dokumenty z offshoreidcardscom już mi przyszły i jak je zobaczyłam to zaniemówiłam.Wyglądają super więc jeszcze tylko muszę jakieś dobre ubezpieczenie ogarnąć no i tą kasę.

Gość gość
Co chcesz tam robić? Zwiedzać, imprezowac?

Gość gość
Też jestem zainteresowana tym pytaniem. Nocleg mamy, bilety na komunikację, jakieś muzeum, dojazd z lotniska sobie policzę, ale z jedzeniem, to już nie za bardzo wiem ile wziąć. Zakładam, że raczej będziemy żywić się sami: śniadanie (pieczywo, masło, serki, jajka, mleko, płatki do mleka) i obiadokolacja (może jakieś leczo, spagetti, ryż, sałatki) w domu. Na mieście pewnie też trzeba będzie coś przegryźć (może być Mc Donalds) i coś pić + lody. Jedziemy na 6 dni, pięcioosobową rodziną (niezbyt wymagającą jeśli chodzi o wakacyjne jedzenie).

Gość gość
Na trzy dni trzy tys zł powinno wystarczyć. Ale skromnie bez szaleństw. Jak będziesz chciała drinkować w restauracjach, zwiedzać i płacić za hotel to dwa razy tyle.

Gość gość
Tylko uwazaj na masowe g***ty sa codzien i na plonace samochody

Gość gość129302
Zależy jak długo/dużo będziesz zwiedzać, ale liczyłabym ok 300 koron na dzień.

Gość gość
gość129302 2018.08.04 Zależy jak długo/dużo będziesz zwiedzać, ale liczyłabym ok 300 koron na dzień. Zwiedzanie i bilety na komunkacje sobie policze wg cenników. A na jedzenie bez szaleństw 300 SEK na dzień - na osobę czy 5 osób?