Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutrogena krem

co mam zrobic?doradzcie..

Polecane posty

Gość neutrogena krem

Piszę, bo nie wiem co mam zrobić, potrzebuje porady..przez jakiś czas mieszkałam z babcia, pomagałam jej w domu, w ogrodzie, babcia od zawsze mi mówiła, ze w zamian za opiekę przepisze mi dom..ale ja mówiłam, ze nie zależy mi na tym,pomagam, bo chce, bo jest moja babcia i kocham ja..dobijało mnie tylko to, ze w tym małym mieście nie mogłam znaleźć pracy, jakiejkolwiek!dlatego gdy miałam okazje wyjechałam za granice, ja jestem osoba, która musi pracować, nie lubię gdy ktoś mnie utrzymuje, jestem tu od 9miesiecy, może nie zarabiam kokosów, ale 7,5euro zawsze lepiej wygląda niż 7,5zl, teraz na święta przyjechałam w odwiedziny m.in. do babci, babcia mi powiedziała, ze tęskni za mną, ze potrzebuje pomocy, ze jest jej samej ciężko, normalnie serce mi się kroiło..babcia wie, ze tam nie ma pracy, ze najlepiej jakbym otworzyła swój biznes..ale biznes jaki?równie łatwo można otworzyć i splajtować..nie wiem co mam zrobić czy pojechać, oszczędzić jeszcze trochę i zaryzykować otworzyć swój własny biznes czy nie..jak jestem za granica tez bardzo tęsknie za rodzina..

Gość roq[[
zarobic i wrocic patrz tez na siebie,a babcia wiecznie zyc nie bedzie

Gość neutrogena krem
wiem, ze nie będzie wiecznie żyła..

Gość neutrogena krem
może ktoś inny się wypowie?