Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania132hg

do kobiet

Polecane posty

Gość ania132hg

witam. jakis czas temu doszlo u mnie do stosunku bez zabezpieczenia na drugi dzien dostalam okres (nieco szybciej niz zawsze) bylam u ginekologa na drugi dzien, zbadal mnie i powiedzial mi ze nie ma mozliwosci ciazy skoro dostalam okresu i ze absolutnie nie mam czym sie martwic. od tamtego czasu minal miesiac. od tego czasu czuje sie inaczej. sluz po okresie byl bialy wodnisty bylo go wiecej niz zwykle. ostatnio bolą mnie piersi (mozliwe ze przed okresem powinnam juz dostac, ale zauwazylam powiekszone sutki), mam czesta potzrebe oddawania moczu czasami jest mi niedobrze i mam podwyzszona temperature. zauwazylam cienitka linie od pępka w dół (nie mam pojecia czy mialam ja wczesniej).moj brzuch stał się twardy i wyraznie nabrzmialy, szczegolnie w okolicach prawego jajnika (czasami czuje bol) jak myslicie czy jest jakakolwiek szansa ciąży? czy moze byc to co innego?

Gość vesfefefeFRWE
Nie ma szans. Skoro nie wierzysz w ginekologa i swój okres, to wątpie, że forum Cię przekona

Gość Miss u buntu z haczykiem
- Co jest szczytem egocentryzmu? - Powiedzieć do dziewczyny, która właśnie zrobiła ci loda: "Niezły byłem, co?"

Gość Jerzy na bezrobociu
to pewnie zatwardzenie lub wzdęcia weź xenne i ulgix powinno przejśc

Gość doucz się i będziesz wiedzieć
ze to co piszesz to objawy 2 miesiąca ciązy !!!!!!!! a Ty nawet w pierwszym nie jesteś