Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna30ipol

Kurs fryzjerstwa

Polecane posty

Cześć. Już niedługo nowy rok... Mam takie postanowienie, chciałbym się przebranżowić i zostać fryzjerką (teraz jestem kosmetyczką). Ale nie wiem jak do tego się zabrać, bo wprawdzie włosy mężowi podcinam ale to trochę za mało. A więc jakiś kurs. Tylko gdzie :)? (jestem z pomorza)

Gość wiolcia.d
mogę Ci polecic fajny kurs fryzjerski w Akademii "Fortunata" w Koszalinie. Tez można się starac o dofinansowanie z PUP. Mają też różne kursy kosmetyczne, ale jeśli Ciebie interesuje fryzjerstwo to poczytaj sobie u nich na stronie dokładnie co oferują

Ja tez odbyłam kurs w akademii w Koszalinie. Byłam bardzo zadowolona. Odbyłam półroczny kurs i myśle że lepszego wyboru nie mogłam wybrać, dlatego też serdecznie polecam wszystkim Panią niezdecydowanym:)

Gość WIŚIENKA69
Witam, chciałabym się dowiedzieć więcej o kursie w Europejskiej Akademii Szkoleniowej Aleksandry Góreckiej „Fortunata :) Chcę się starać o dofinansowanie z PUP , co trzeba zrobić konkretnie aby dostać ?? Widzę, że sporo osób poleca ? :) POZDRAWIAM

Gość ustata
tez moge polecic gowork...bardzo profesjonalnie, fajna atmosfera. na razie obcinam wlosy po domach jak znajomi poleca, ale prawdopodobnie bede niedlugo pracowac w salonie

Jeśli chodzi o dofinansowania z Pup w akademii w Koszalinie to warto zajrzeć na strone. Wszystko jest opisane. Też miałam kurs finansowany i był udany w 100 %

Jeśli chodzi o dofinansowania z Pup w akademii w Koszalinie to warto zajrzeć na strone. Wszystko jest opisane. Też miałam kurs finansowany i był udany w 100 %