Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Umówilibyście sie na kawę z waszą byłą dziewczyną, albo

Polecane posty

Właśnie że tutaj nie ma takiej możliwości bo nie zdradzę męża, musiałabym go najpierw zostawić...a przekonanie mnie do tego trwałoby całe wieki i bylemu znudziłoby sie czekać :D

Tak na prawdę mam już 61:classic_cool: Ale czuję się niezwykle rześki i zdrowy:P:):P:):P

I nawet wyglądam jak jakiś szczylowaty 40 paro latek:P A co obstawiasz tak z ciekawości? Ostatnio niezwykle interesuje mnie tematyka gier hazardowych i hazardu jako takiego

Nie no nie przesadzaj. Teraz to przegięłaś znowu Ty z tym 38...:

Dobra...Masz tu moje gg tam w awatarze jest moje zdjęcie obecne. Powiększ sobie w profilu (o ile umiesz:P) i powiedz ile wg Ciebie mam lat: 35272451

Gość AlaMaKotaaaa
co ona odwala, widać że małolatka w dodatku 21 latka z dzieckiem.....czyli niezbyt dojrzała... I siedzi na kafeterii, pisze jakieś farmazony. Jaki "były" ??? Nawet się z nim nie przespała to jaki to były, jaki to był związek- gimnazjalny?? Były to ktoś z kim mieliśmy jakąś relację dłuższą nie kilkutygodniowe spotykanie na przerwach między dzwonkami. Pieprzysz bzdury małolatka aż się srać chce. Zero powagi, przecież to zwykły znajomy nie zaden EX a ty coś o seksie i zazdrości męża, buhehehe (małżonek pewnie też ledwo pełnoletni jak i ty?)

Nie zgadłeś :) mój były chce żebym została matką chrzestną jego dziecka, nawet nie wiedziałam że ma dziecko :o masakra jakaś...dzieciom ponoć sie nie odmawia :o

A w ogóle pytał ktoś bachora czy chce być chrzczony? Ale i tak pewnie robi to po to żeby pokazać, że mu się układa i takie tam...

Gość feraf
chyba żartujesz? :O a co na to matka dziecka? nie ma nikogo blizszego tylko ex swojego faceta na chrzestna???:O patologia

Gość aasdfas
czy zaprosilibyście nieznajomego faceta zaprosić na kawę?