Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Umówilibyście sie na kawę z waszą byłą dziewczyną, albo

Polecane posty

Gość asgfasga
liczyłam na coś więcej, więc też nie licz na jakieś fajerwerki po tym spotkaniu, poprostu może tylko chce wybadać sytację

Jeszcze ważną a nie poruszoną tu kwestią jest: Który to były? Czy jest to pierwszy były czy też były obecny w stosunku do pierwszego byłego? To może rodzić wiele komplikacji. Np jak pierwszy były dowie się, że spotykasz się z drugim byłym może poczuc sie zazdrosny albo oszukany. No bo w sumie mają taki sam status i co za tym idzie prawa. Skoro drugi były się spotyka to dlaczego ja także były i to w dodatku pierwszy nie mogę?!?!?! NO KURWA!!!

Jeżeli byłych jest więcej niż 5 mogą pokusić sie o założenie jakiegoś związku zawodowego nawet, który będzie regulował harmonogram spotkań wg sprawiedliwego bo przegłosowanego scenariusza...Przez wszystkich byłych:)

Oczywiście może to być głosowanie proporcjonalne a mianoicie ważność głosu jest uzależniona od wielkości członka np razy czas wspólnie spędzony dzielone przez liczbe orgazmów...

Pokićkał mi się ten wzór Oczywiście wygląda następująco: Wc+Lo\Cz=SG gdzie: Wc-wielkość członka Lo-liczba orgazmów Cz-czas trwania związku SG-siła głosu

Gość asgfasga
faceci są dziwni i tak nie zgadniesz co w jego głowie siedzi na spotkaniu by zapytała dlaczego po takim długim czasie się do ciebie odzywa, ja zadałam już dwóm takim nicponiom pytanie i też nic konkretnego mi nie powiedzieli, bo sami pewnie nie wiedzą czego chcą

Nooo tak, prawie że platoniczny :p byłam wtedy dość smarkata :p A czy to pytanie podchwytliwe o tą czcionkę :p sprawdzasz do jakiego stopnia jestem niekumata? :p O ile wiem wyskakuje takie cos wtedy kiedy zaznaczysz język a w czcionce nie występuję znaki z tego języka...

Gra mi nie chce śmignąć z tego powoda. Byłaś dość smarkata? A to dawno było?

No to może chodzi mu o zmiane charakteru związku bez jego ponownej aktywizacji?:D

Nigdy nie ma takiej sytuacji, że jak jest kobieta i mężczyzna to nie ma szansy na seks...