Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Umówilibyście sie na kawę z waszą byłą dziewczyną, albo

Polecane posty

Ja bym nie mógł zaprosić na kawe nieznajomego faceta żeby go zaprosić na kawe...No ale ja jestem prosty facet tylko:(

No cóż. Wady wzroku to poważna sprawa jak widać, która może zaważyć na Twoich dalszych losach:P

Następna myśli, że mnie wkurwi:O Słuchaj. Nie jesteś dla mnie żadną wyrocznią. A przynajmniej nie jedyną więc skończ pierdolić i sie dymaj. Jak szukasz wrażeń to powiedz mężowi, że nie zrobisz obiadu jutro czy coś;)P Wiem jak wyglądam, słyszałem wiele opini od kobiet w realu i nie były to opinie powodowane litością. No chyba, że również z litości dawały mi dupy później. Także skącz hęhać stęhać i spadaj niedopieszczona miss celulitu:classic_cool:

To było w kontekście wcześniejszego żartu, w którym pisałem że mam 55 lat:O Ale widze, że wyrywanie z kontekstu to, bądź z powodu ułomności intelektu nie mogącego ogarnąć całości bądź też z powodu wrodzonej zołzowatości to Twoje ulubione zajęcie. Wypad niedorozwoju

A pytał się ktoś Ciebie o zdanie? Nie. To na chuj sie wpierdalasz? Dobranoc

A pytał się ktoś Ciebie o zdanie? Nie. To na chuj sie wpierdalasz? Dobranoc

hehe...w życiu nie spotkałam tak przewrażliwionego na swoim punkcie faceta..... oj, nie złość się tak...pod względem mentalnym dałabym Ci góra 14 lat;) ochłoń i wróć. A teraz spokojnej nocy Ci życzę:)

Wystaw fote swojego dupska i poczytaj opinie typu: O. To chyba zbliżeniex100 suszonej śliwki...Zobaczymy jaka będziesz zdystansowana. Poza tym nie rozumiem po co wchodziłaś na moje gg skoro nie chciałaś rozmawiać. Podałem numer ale nie Tobie więc Twoje uwagi są nie na miejscu. Wszędzie musisz swój nochal wścibski wpierdolić? Tak jakbyś się wtrąciła w rozmowę dwóch osób. Najczęściej wtedy kończy się takie zachowanie daniem po ryju. Pozdrawiam:)

Se możesz dawać...To nie "mam talent" A Twoje danie czy nie danie czegokolwiek ma dla mnie takie znaczenie jak kapuśniaczek na saturnie. Goń sie albo zacznij gadać z sensem

Gość XviERA
Jaki nerwowy Pewnie przeszkadzamy w wirtualnych flirtach z Kingą

Jak wychodzisz na ulice to też każdemu brzęczysz jak wygląda i pierdolisz do ucha farmazony? No to jak nie bądź łaskawa nie zmieniać nawyków tylko z tego powodu, że jesteś w internecie bo to z kolei stawia pod znakiem zapytania Twoją dojrzałośc Pani pedagog psycholog w dupe jebana

Nie po prostu mnie debilizm połączony z samozachwytem denerwuje;)

podałeś nr na forum...więc musiałeś liczyć się z tym że ktoś to wykorzysta...nie miałam na celu Cię zdenerwować...i nie obrażałam, w przeciwieństwie do Ciebie...

A jak ktoś na ulicy wychodzi bez maski to jest zaproszenie do komentowania jego wyglądu wg CIebie? Podałem to podałem. Nie podobam Ci się to nie piszesz. Proste. A nie będę wysłuchiwał Twoich opini, które mnie gówno obchodzą;) Kończę. Muszę wniosek do sądu na jutro napisac bo mnie zamkna. Nara

Naprawdę dziwię się że tak gwaltownie zareagowałeś (bez powodu!! )...i powinno być Ci wstyd za te wszystkie wyzwiska którymi niesłusznie mnie obrzuciłeś.

Nie pisze go tylko przepisuje ze wzoru. Nie mam zamiaru się spoufalac z sądami i innym dziadostwem