Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Umówilibyście sie na kawę z waszą byłą dziewczyną, albo

Polecane posty

W takim razie zapraszam na skypa skoro budzi to Twój niepokój

A to sie dopiero okaże :) teściowie zostają aż do Nowego Roku i będą sie zajmować mieszkaniem, psem i wnukiem podczas gdy my będziemy sie szlajać po Karpaczu :p tak że wszystko zdążą sobie dokładnie obejrzeć i wszelkie niedociągnięcia zostaną szczegółowo omówione po naszym powrocie :p

łeee, no za taki beztroski wypad sam na sam z lubym to niech nawet przewalą chatę do góry nogami. Komfortowa sytuacja gdy dziadkowie chętnie sprawują opiekę nad malcem. Znam gro rodziców którzy nie mają tyle szczęścia...

Też uważam że to szczęście że mam takich teściów bo np moja matka w życiu by sie tak nie poświęciła...i to jeszcze w sylwestra...:) Muszę tylko pochować gadżety erotyczne żeby nie doszło do niezręcznych sytuacji :p mąż wczoraj wykręcał z sufitu haczyki od huśtawki erotycznej bo niby po co takie haki w sypialni :p teraz w suficie są intrygujące dziury :p

Za wsze można powiedzieć, że wisiało tam coś w rodzaju worka treningowego...Maz pokaże muskuła między łokciem a ramienien i będzie git;)

A czy akurat wektor będzie skierowany w dół czy w górę:P Za czasów teściów nie bawili sie w takie rzeczy przecież:P

nie no ja nie wiem czy jest...mnie by było szkoda kasy. Wolalbym cygance śmagnąć pełną garścią za szczęsliwe życie;)

Słuchaj gdyby mi w jakiś sposób zasugerował, że nie jest jej przyjemnie to uwierz mi, że bym się zmartwił. Jestem otwarty na propozycje i wbrew pozorom łagodny...do czsu:P

Ale bez gadżetów też jest bardzo przyjemnie, tylko w inny sposób ;) w związku ciągle tzreba coś urozmaicać a skoro nie wypada zmienić partnera/partnerki... :p

jezu jestem wariatem ze stwierdzonymi przez niprzekupnyc lekarzy zaburzeniami osobowości...więc fuck off and hawe gut tajm in west coast:P